Samsung Tab S10 FE+ alınır mı?

• Konuyu başlatan VP67
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 370
Selam. Bugün Samsung Tab S10 FE+ siparişi verdim. Ancak kafamda belli başlı şüphelerim var. İlki ekranının büyük olması. Tableti eşim kullanacağı için boyutlarından biraz çekiniyoruz. Bana kalsa Plus modeli daha iyi ama kadın kullanacağı için nasıl olur bilemiyorum.

İkinci olarak bu fiyata Samsung veya iPad olmak şartı ile hangi model daha iyidir? iPad A16 düşünüyordum ama son bir karar Samsung'a karar verdik. Amacımız video izlemek, not almak, kitap okumak. Uzun yıllar boyunca kullanım için hangisini tavsiye edersiniz? S10 FE+'da kalınır mı?

Hocam amaçlardan sadece bence video izlemeye uyuyor bu cihaz, 13.1" alet. Elde tutulacak boyutta değil ki kitap okunsun veya not alınsın. Bu kadar büyük cihazları laptop yerine bunu mu alsam diye düşünülmesi gerekiyor. Onun dışında 11 inç yeterli üstü artık laptop alternatifi.

Hocam bende var gerçekten bence büyük ama not tutmak film izlemek gibi görevlerini yerine getiriyor elde tutup iş yapmaya çok uygun değil ama kılıfsız kullanım imkansız zaten.

İş yapmaktan kastınız nedir? Bizim amacımız video izlemek, kitap okumak, ders çalışmak gibi. Bir de kılıfsız kullanmak neden imkansız?

İş yapmaktan kastınız nedir? Bizim amacımız video izlemek, kitap okumak, ders çalışmak gibi. Bir de kılıfsız kullanmak neden imkansız?

Mesela mimarlar falan hem yürüyüp hem elinde not alıyor hocam o şekilde elde gezdirmek için çok uygun değil bence. Kılıfsız imkansız deme sebebimde büyük olduğu için izlerken bir şey masada falan bir yere dayanabilir değil destekli kılıf ile masada kullanımı rahat oluyor.

Normal versiyon derken S10 mu S10 FE mi?

Hocam S10 ve S10 FE aynı kasaya sahip olması lazım. Ben normal derken FE ama plus olmayan modeli kastettim. S10 ve S10 FE boyut olarak aynılar. Ekran çerçeve oranı veya kalem şarj gibi özellikleri değişir. Yani bence küçük olan (S10 & S10 FE) daha kullanışlı, yazı yazarken zaten zoom yapıp ekranı kaydırdığınız için küçük olan yeterli oluyor. Film izlerken de ben rahatsız olmadım. FE+ olan model biraz daha klavye bağlayıp laptop muadili yapmak içinmiş gibi geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı