- Makaleler
- 1
Daha fazla
Samsung Tab xxx modeli neden alınmaz diye konular açtım diye lütfen bir şey ilan etmeyin. Overpriced tablet varsa eğer eleştiririm. En çok bunlar popüler ve iyi değiller diye bunları eleştiriyorum. Samsung'un tabletlerini seviyorum yoksa.
Samsung Tab S10 Lite resmen e-waste bir tablet. Kalemli Samsung Tab A serisi tableti 13 bin TL'ye satıyorlarmış gibi sanki. Özellikleri tamamen giriş seviyesi, Samsung Tab A11+ bile daha güçlü bu tabletten. Arayüz yazılım falan diyeceksiniz ama Samsung Tab A serisi gibi bir tablette bundan çok yararlanamıyorsunuz. Bu fiyatta kat kat daha iyi tabletler satıyorlar.
Ne alınabilir?
Samsung Tab S10 Lite almak isteyen kişi mantıken kalemli tablet isteyecektir bu yüzden kalemli tablet önereceğim.
www.technopat.net
Kocaman bataryası ve büyük ekranı ile birlikte öğrenciler için çok iyi tablet. Kalemi de gayet ucuz ve iyi. Detaylar ana mesajda.
Samsung Tab S10 Lite resmen e-waste bir tablet. Kalemli Samsung Tab A serisi tableti 13 bin TL'ye satıyorlarmış gibi sanki. Özellikleri tamamen giriş seviyesi, Samsung Tab A11+ bile daha güçlü bu tabletten. Arayüz yazılım falan diyeceksiniz ama Samsung Tab A serisi gibi bir tablette bundan çok yararlanamıyorsunuz. Bu fiyatta kat kat daha iyi tabletler satıyorlar.
Ne alınabilir?
Samsung Tab S10 Lite almak isteyen kişi mantıken kalemli tablet isteyecektir bu yüzden kalemli tablet önereceğim.
Elektronik: Poco Pad M1 Tablet 12.799 TL / + Kalem 14.299 TL
Yine indirime girmiş. Sık sık öneriyoruz bu tableti. Evet bu fiyatta Xiaomi Pad 7 var ama kalemi stokta yok. Poco Pad M1'in ise kalemi stokta var, oldukça ucuz ve öğrenciye uygun bir tablet. Poco yazıyor diye oyuncu tableti algısına girmeyin, Redmi Pad Pro 2'nin aynısı. Büyük ekranı ve dana gibi...
Son düzenleyen: Moderatör: