Anuthaq Hectopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 159 Çözümler 2 25 Eylül 2025 #11 hramenalus dedi: Epeyde böyle göstermiş Snapdragon 7 gen 1 olması daha güzel sizin baktığınız model eski model olabilir bizim bahsettigimiz model 2025 olanı. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, benim arkadaş kullanıyordu. Oradan deneyimlemiştim. Güzel cihaz bence.
hramenalus dedi: Epeyde böyle göstermiş Snapdragon 7 gen 1 olması daha güzel sizin baktığınız model eski model olabilir bizim bahsettigimiz model 2025 olanı. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, benim arkadaş kullanıyordu. Oradan deneyimlemiştim. Güzel cihaz bence.
hramenalus Zeptopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #12 Anuthaq dedi: Olabilir hocam, benim arkadaş kullanıyordu. Oradan deneyimlemiştim. Güzel cihaz bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Anuthaq dedi: Olabilir hocam, benim arkadaş kullanıyordu. Oradan deneyimlemiştim. Güzel cihaz bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.