Samsung Tab S10 Plus vs iPad Air M3 11

Kaleminin ekstra masraf olmasından çekiniyordum. Apple'ın kendi sitesinde eğitim indirimiyle pencil Pro masraf olmuyor. Uzun ömürlülük açısından iPad seçebilirim fakat depolama sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. USB bellek alsam olur mu?

iCloud işinize yaramaz mı? Bellek de kullanabilirsiniz tabii ama bulut servisleri daha kullanışlı bence.

Hocam cidden dediğiniz kadar fark varsa ekrandan vazgeçeceğim.🙂🙂

M3 MacBook'tan yazıyorum bu işlemciyle kasa çalışıyor hocam tablete çok fazla bile geliyor. O yüzden insanlar bu tabletin sınırlarından bu kadar şikayetçi.

Bulut servislerini hesap ettim biraz tuzlu geldi hocam o yüzden bellek düşünüyorum.

Bellek de kullanabilirsiniz sorun olmaz ben Apple ekosisteminde olmadığım için iCloud kullanmıyorum OneDrive ve Google aboneliklerim mevcut. Bulut işi iyi geliyor bana açıkçası.

M3 MacBook'tan yazıyorum bu işlemciyle kasa çalışıyor hocam tablete çok fazla bile geliyor. O yüzden insanlar bu tabletin sınırlarından bu kadar şikayetçi.

O zaman bu fiyata daha iyisini alamam hocam. Sadece ekranın IPS olması ve 60Hz hoşuma gitmesi gerisi zaten Apple, kalitesi belli.

Bellek de kullanabilirsiniz sorun olmaz ben Apple ekosisteminde olmadığım için iCloud kullanmıyorum OneDrive ve Google aboneliklerim mevcut. Bulut işi iyi geliyor bana açıkçası.

Sadece YouTube'dan ders videoları indireceğim. Kısacası tableti YKS için kullanacağım fakat sonrasında kardeşime bırakmak istiyorum o yüzden ömür benim için önemli hocam. Yorumlarınız için teşekkürler🤩.

O zaman bu fiyata daha iyisini alamam hocam. Sadece ekranın IPS olması ve 60Hz hoşuma gitmesi gerisi zaten Apple, kalitesi belli.

Sadece YouTube'dan ders videoları indireceğim. Kısacası tableti YKS için kullanacağım fakat sonrasında kardeşime bırakmak istiyorum o yüzden ömür benim için önemli hocam. Yorumlarınız için teşekkürler🤩.

YKS için o depolama yeter de artar hocam üniversite için sanırım depolamadan endişeleniyorsunuz hangi bölümü düşünüyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı