Deniz Alper Gürel Hectopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2019 #1 Selam, tabletime benim koymadığım bir şifre konulmuş ve yeniden başlatma kapatma, hard reset gibi şeyleri yapamıyorum, başka bir ekran açamıyorum. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum, ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Lutfen yardım edin... Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2019
Selam, tabletime benim koymadığım bir şifre konulmuş ve yeniden başlatma kapatma, hard reset gibi şeyleri yapamıyorum, başka bir ekran açamıyorum. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum, ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Lutfen yardım edin...
Berke Çimen Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2019 #2 Hard Reset ekranı mı gelmiyor nasıl atamıyorsun ?
Deniz Alper Gürel Hectopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #3 Berke Çimen dedi: Hard Reset ekranı mı gelmiyor nasıl atamıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Hard Resset ekranı gelmiyordu. Ama Gmail cihazımı bul dan sıfırladım. halloldu yani . teşekürler.
Berke Çimen dedi: Hard Reset ekranı mı gelmiyor nasıl atamıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Hard Resset ekranı gelmiyordu. Ama Gmail cihazımı bul dan sıfırladım. halloldu yani . teşekürler.