Samsung Tab S3-SMT820 alınır mı?

Batuhan055659

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sarı sitede Samsung Tab S3 3000TL'ye kalemli ilk sahibinden alınır mı? Normalde A9 8/128 GB Helio G99 alacaktım bu cihazı gördüm SD820 ve süper AMOLED ekran kullanıyor. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sarı sitede Samsung Tab S3 3000TL'ye kalemli ilk sahibinden alınır mı? Normalde A9 8/128 GB Helio G99 alacaktım bu cihazı gördüm SD820 ve süper AMOLED ekran kullanıyor. Sizce alınır mı?

2017 çıkışlı bir cihaza o parayı vermeyin işlemci performansı olarak G99 çok önde. 820 olduğuna aldanmayın neredeyse 9 yaşında bir işlemcidir uzak durulması gerekir.

Haklisinda bu cihazda süper AMOLED var çoğu kişi A9'un ekrani kalitesiz falan diyor bu cihazın ekranıda kaliteli performans beklentim yok oyun oynamam sadece YouTube'dan video izlemek için alacağım.

Haklisinda bu cihazda süper AMOLED var çoğu kişi A9'un ekrani kalitesiz falan diyor bu cihazın ekranıda kaliteli performans beklentim yok oyun oynamam sadece YouTube'dan video izlemek için alacağım.

Hala mantıksız hem şarjı verimsiz olacak. Burada bahsettiğiniz AMOLED 2017 yılından kalan bir AMOLED evet cok haklısın A9'un ekranı kalitesiz SMT820'ninde pek bir avantajı yok aksine 32 GB Micro USB. 2. elde Honor Pad 9X gibi modellere göz atınız.

@HakanXD hocam yine aynı şeyi söylecegim ama şarjı hiç önemli değil benim için prize bağlı yaşasada olur en fazla 2 uygulama yüklü olur biri YouTube biri Instagram elimde Samsung S4 var onun AMOLED'i bile hala çok kaliteli çoğu IPS LCD ekrandan kaliteli.

Tamam hocam YouTube'dan incelemelerine bakın beğenirseniz alın. O çözünürlükte o işlemci ağlatacak sizi sinirden Android 9 da vermişler simdiden hayırlı olsun tablet piyasasından anlamadığım için ürün onerisi yapamayacagım zaten bütçen cok kısıtlı.

@HakanXD dediğinizi şimdi anladım Honor Pad X9'a baktım ama ben büyük tablet istemiyorum sırf bu yüzden iPad Air 5imi sattım Samsung A9 günlük işlerimi görür mü sizce küçük boyutlu olduğu için tercih sebebim.

@HakanXD hakan kardeşim önerdiğin Honor Pad X9'u aldım önerin için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun iyi bir fiyata aldıysanız sizin adınıza çok sevindim.

@HakanXD 5200TL'ye Hepsiburada'dan aldım 2. el yıkık cihazlarla uğraşmadim sen öyle deyince doğrusunu yaptım diye de düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…