L Lawliet0_0 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #11 353380 dedi: Evet Android kullanıcısıyım zaten daha 15 yaşındayım iPad için kendimi zorlamam saçma olur giriş seviyesi ve kendimi geliştirmek için Samsung'a güveniyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aradan bayağı bir zaman geçmiş, ben de almayı planlıyorum. Çizim, ders notları için falan memnun musunuz?
353380 dedi: Evet Android kullanıcısıyım zaten daha 15 yaşındayım iPad için kendimi zorlamam saçma olur giriş seviyesi ve kendimi geliştirmek için Samsung'a güveniyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aradan bayağı bir zaman geçmiş, ben de almayı planlıyorum. Çizim, ders notları için falan memnun musunuz?
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Kasım 2020 #12 Lawliet0_0 dedi: Aradan bayağı bir zaman geçmiş, ben de almayı planlıyorum. Çizim, ders notları için falan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıyorum ama yakınlarım kullanan var ve memnun IPad'den.
Lawliet0_0 dedi: Aradan bayağı bir zaman geçmiş, ben de almayı planlıyorum. Çizim, ders notları için falan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıyorum ama yakınlarım kullanan var ve memnun IPad'den.