Samsung Tab S7 Plus'tan Tab S10 Ultra'ya geçilir mi?

Nexoix

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an halihazırda Samsung Tab S7 Plus kullanıyorum. Sizce Tab S10 Ultra'ya geçilir mi, arada hissedilir çok fark var mı yoksa S11 serisini beklemeli miyim?

Tableti ne için kullandığına bağlı. Gündelik film, dizi, basit oyunlar oynuyorsan hiç gerek yok.

Film, dizi, not uygulaması için vs kullanıyorum, tab s11 ultraya geçmeye değer mi sizce arkadaşlar

Film, dizi, not uygulaması için vs kullanıyorum, tab s11 ultraya geçmeye değer mi sizce arkadaşlar
Eğer küçük ekran istiyorsan s11 düz eğer büyük ekran istiyorsan s10 veya 11 ultra olabilir. Notlarını okul kütüphane vb yerlerde tutuyorsan küçük ekran öneririm ama gidip görmende fayda var

Film, dizi, not uygulaması için vs kullanıyorum, Tab S11 ultraya geçmeye değer mi sizce arkadaşlar

İşlemcisi hala yeterli, ekranı da güzel. Gerek yok sizin S10 ultraya geçmenize. S11 serisi hatta S12 serisine kadar götürür sizi S7+.

Arkadaşlar tab s11 ultra çıktı ne diyorsunuz sizce geçilir mi yoksa s7 plus yeterli midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…