Samsung Tab S9+ alınır mı?

lnoxy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, tablet almak istiyorum. Samsung telefon kullanıyorum ve bir yerde telefon ile aynı marka olması iyi olur diye okumuştum. Sizce bu doğru mu?

Samsung Galaxy Tab S9+ güzel bir tablet mi? Ekran teknolojisi, işlemcisi, hızı, akıcılığı, gücü gibi özellikleri nasıl?

■ 25 bin TL civarında alınabilecek güzel tablet önerileriniz var mı? Öğrenci indirimi ile kalemi dahil iPad Air alınabiliyormuş, sizce bu tercih edilmeli mi? (Kalemi olmasa bile alınır mı?)

■ ☆ Tablette şu özellikler var mı?

1- iPad'lerdeki gibi güzel bir çizim uygulaması var mı, Procreate gibi?

2- Örneğin YouTube’dan video izlerken, ekrana bir şey yazabilir miyiz? (Eğer yazabilirsek, video durur mu yoksa hem dururken hem de oynarken yazı yazabilir miyiz?)

3- Bilgisayardaki gibi birden fazla Google penceresi açabilir miyiz ve aynı pencereye birden fazla sekme ekleyebilir miyiz?

4- 3D modelleme ve çizim gibi uygulamalar var mı?

5- Samsung telefonum ile Samsung tabletin bir artısı olur mu yoksa sadece ekosistem mi?

6- Ekranı gerçekçi mi, güzel mi? Canlı gösterir mi, film izlerken falan?

7- Film izlerken en fazla kaç K çözünürlükte izlenebilir?

8- Dolby Vision destekliyor mu?

9- Hoparlörleri nasıl, güzel mi? Dolby Atmos destekliyor mu, ses kalitesi nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum Nissan'da aldım iyi hocam 8 GB RAM var 128 GB depolama var ben beğendim sizin kararınız.

Hocam birden fazla sekme ekleyebilir siniz diye biliyorum.

Alabilirsin. Sorularını cevaplıyorum.
1- Evet, bkz.
2- Video durur.
3- Evet. Sekmeleri yukarıda görebilirsiniz.
4- Evet. (1. kısımda belirttim)
5- Bir artısı olmaz.
6- Evet, 2800x1752 pixel, Dynamic AMOLED bir ekran kullanıyor.
7- 2K çözünürlükte izleyebilirsin.
8- Dolby Atmos destekliyor.
9- Ses kalitesi güzel, 4 hoparlörü var.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben kullanıyorum Nissan'da aldım iyi hocam 8 GB RAM var 128 GB depolama var ben beğendim sizin kararınız.

Hocam birden fazla sekme ekleyebilir siniz diye biliyorum.

Hocam bir yanlışınız olması lazım S9+ serisinde minimum 256 GB 12 GB RAM versiyonu var diye biliyorum, sizinki FE serisi olmasın?

Hocam sizden bir şey isteyeceğim yapıp haber verirseniz sevinirim. YouTube 8K video yazıp 8K yazan birine girince görüntü kalitesinde en fazla kaç p görüntü çıkıyor acaba?
Yardımınız için sağ olun hocam.

1440p çıkıyor.

Pardon 2160p.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…