Samsung Tab S9 FE+ alınır mı?

lnoxy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ablam üniversite öğrencisi hem sunum, çizim vs yapmak için hem de gündelik kullanım için Tab S9 FE+ nasıldır. Bazı yorumlarda tabletin kaleminin (S Pen in) uçları vs. çabuk deforme olduğunu okudum ve ekran koruyucu varken daha kötü oluyormuş. Bilginiz var mı?
Tablet nasıl?
S Pen sorun lu mu?
Ekran koruyucu S Pen'e zarar verir mi ucuna falan?
Tableti kaç yıl kullanabilir çabuk bozulan bir tablet mi?

Şikayetvar'ı biraz kurcaladım da sorunların geneli yazılımsal, bir kısmı da kalem ile alakalı.

Ürünlerine 5 yıl yazılım desteği verdiği için forumda yere göğe sığdırılamayan markanın yazılımı böyle leş ise tüketicinin 5 sene çekeceği var demektir.

Neredeyse bir 7 aydır kullanıyorum. Gerek S Pen ağırlıklı gerek DeX mod ağırlıklı kullandım. Herhangi bir sorununu görmedim ben 11k civarına almıştım eğer bütçe 15k 20k arasi oluyorsa başka modellere bakılabilir.

S penin ucu kullanım sıklığına bağlı çabuk deforme oluyor maalesef. Çok yoğun kullanımlarda 3 ay kadar dayanabiliyor ama Muadilleri satılıyor trendyol,amazon vb sitelerde. Bütçeniz 20k nın biraz üstüne çıkarsa Air 6 alabilirsiniz. Şuan Apple Pencil Pro hediyeli. Pencil Pro her açıdan s peni ezikliyor.

Kalemi ile birlikte nasıl alabilirim Apple mağazasından mı internetten mi? Bir de öğrenci maili mi gerekiyor onun için.

Hangi modeli önerirsiniz hocam.

Kalemi ile birlikte nasıl alabilirim Apple mağazasından mı internetten mi? Bir de öğrenci maili mi gerekiyor onun için.

Hangi modeli önerirsiniz hocam.
Apple ın kendi sitesinde kalem olarak Apple pencil proyu seçin sepete gidin spette fiyatını düşüyor. Herhangi öğrenci belgesi istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…