Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #1 Herkese selamlar. Bu tableti almak istiyorum ama BİM'den alınır mı? Emin olamadım bir de indirime girer mi? 3 gün önce diğer yerlerde fiyatı bin lira arttı, beklemeli miyim almak için?
Herkese selamlar. Bu tableti almak istiyorum ama BİM'den alınır mı? Emin olamadım bir de indirime girer mi? 3 gün önce diğer yerlerde fiyatı bin lira arttı, beklemeli miyim almak için?
Jorji49 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #2 Fiyat aşırı avantajli degilse, resmi saticilardan veya teknoloji marketlerinden almanizi oneririm.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #3 Jorji49 dedi: Fiyat aşırı avantajli degilse, resmi saticilardan veya teknoloji marketlerinden almanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Bin lira fark ediyor MediaMarkt ile ama bilemedim.
Jorji49 dedi: Fiyat aşırı avantajli degilse, resmi saticilardan veya teknoloji marketlerinden almanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Bin lira fark ediyor MediaMarkt ile ama bilemedim.
Jorji49 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #4 Fiyat cok onemli ise ucuz olani tercih edin. Feragat edebilirseniz kesinlikle MediaMarkt. Son düzenleme: 11 Ağustos 2025
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #5 Jorji49 dedi: Fiyat cok onemli ise ucuz olani tercih edin. Feragaet edebilirseniz kesinlikle MediaMarkt. Genişletmek için tıkla... Ne farkı olur ki hocam?
Jorji49 dedi: Fiyat cok onemli ise ucuz olani tercih edin. Feragaet edebilirseniz kesinlikle MediaMarkt. Genişletmek için tıkla... Ne farkı olur ki hocam?
Jorji49 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #6 Blera dedi: Ne farkı olur ki hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam normalde olmamasi gerek ancak sansa kalmis bir şey, MediaMarkt da bu ihtimal daha dusuk ve musteri destegi daha iyi denebilir.
Blera dedi: Ne farkı olur ki hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam normalde olmamasi gerek ancak sansa kalmis bir şey, MediaMarkt da bu ihtimal daha dusuk ve musteri destegi daha iyi denebilir.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #7 Jorji49 dedi: Hocam normalde olmamasi gerek ancak sansa kalmis bir şey, MediaMarkt da bu ihtimal daha dusuk ve musteri destegi daha iyi denebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
Jorji49 dedi: Hocam normalde olmamasi gerek ancak sansa kalmis bir şey, MediaMarkt da bu ihtimal daha dusuk ve musteri destegi daha iyi denebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.