peniabipole Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 27 Yer Trabzon 16 Eylül 2024 #1 Yaklaşık 2 hafta önce aldığım Samsung S9 FE tabletim rastgele anlarda donuyor. Oyun devam ediyor ama dokunmatiği çalışmıyor. Kenardaki tuşla açıp kapatınca hemen düzeliyor. Neden oluyor nasıl düzeltebilirim?
Yaklaşık 2 hafta önce aldığım Samsung S9 FE tabletim rastgele anlarda donuyor. Oyun devam ediyor ama dokunmatiği çalışmıyor. Kenardaki tuşla açıp kapatınca hemen düzeliyor. Neden oluyor nasıl düzeltebilirim?
KLuser Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Samsung Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2024 #2 Gaming Hub ayarlarından dokunmatik engelleyici gibi bir şey olması lazım onu kapatmayı denedin mi? Artı 0 Eksi