Merhaba yeni aldığım Samsung S9 FE Plus tabletin yanında şarj adaptörünün çıkmadığını talihsiz bir şekilde öğrendim. Anladığım kadarıyla birlikte gelen type-c kablo da 25W için uygun.
45W'lık adaptör cihaza uygun mudur ve aralarında şarj etme hızı bağlamında ekstrem bir fark var mıdır?
Cihaz 15watt hızlı şarj destekliyor. Yani sen 45watt taksan da eğer şarj teknolojisi uyumluysa zaten 15watt'tan fazla kullanmaz tablet. Ama olabilecek en hızlı şarj süresine ulaşırsın. Var olan şarj aletini kullanabilirsin yani.
Cihaz 15watt hızlı şarj destekliyor. Yani sen 45watt taksan da eğer şarj teknolojisi uyumluysa zaten 15watt'tan fazla kullanmaz tablet. Ama olabilecek en hızlı şarj süresine ulaşırsın. Var olan şarj aletini kullanabilirsin yani.
Hocam madem 15W destekliyor neden cihazın yanında gelen type c kablo 25W uyumlu dendi bana, her iki watt değerli adaptör için de aynı kablo kullanılabiliyor mu?
Telefondakilerle aynı kabloyu veriyorlar büyük ihtimalle. Standart 25'tir diye düşünüyorum. Watt değerlerinin yüksek olması akıllı şarj destekli cihazlarda sorun olmaz. Hem kablosunu hem de kendi şarj aletini kullanaiblirsin.
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ Wi-Fi Tablet SM-X610NZSATUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Şurada 100₺ daha uyguna satılıyor. Ama Amazon garantisiyle attığınız ürünü de alabilirsiniz tabii.
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ Wi-Fi Tablet SM-X610NZSATUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Şurada 100₺ daha uyguna satılıyor. Ama Amazon garantisiyle attığınız ürünü de alabilirsiniz tabii.