Samsung Tab S9 FE Plus vs Xiaomi Redmi Pad Pro

salep

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS RX 6750 XT 12GB
AAMD R5 5600X
G.SKILL 16GB RAM
ASUS B550 M-K
Genellikle ders ve video için derste kalemli şekilde olmak üzere kullanacağım, 2 model arasında kaldım. Samsung Tab S9 FE Plus ve Xiaomi Redmi pad Pro arada 2.5k fark var Xiaomi daha ucuz Xiaomi'nin düzgün bir incelemesi yok YouTube'da o yüzden kafamda soru işareti kalıyor işlemci hoparlör ve fiyat açısından Xiaomi daha cazip geliyor daha önce bir Xiaomi cihaz kullanmadım akıcı olsun ve işlerimde sorun çıkartmasın yeter sizce hangisini almalıyım önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Pad Pro kullanıyorum birkaç aydır. Hafif işlerde kullandım hep, sorunuz varsa cevaplayabilirim. Redmi smart pen aylardır Mistore'da yok ve Hepsiburada'dan denk geldiğimde aldım az daha pahalı bir fiyata ama sürekli kontrol ediyordum. Samsung'da kutudan çıkıyor kalem.

Aradaki fark bu kadarsa Samsung'u tercih edin bence. Ben aldığımda Redmi indirimdeydi ve 10 bine geliyordu kılıf hediyesiyle, Samsung 16 bindi. Yoksa Samsung alırdım herhalde.

Birde kullanım amacınız nedir? Çok basit işlerde kullanacaksanız benim gibi, okuma ve video gibi Redmi yine yeterli gelir ama fiyat farkı az.

Redmi Pad Pro kullanıyorum birkaç aydır. Hafif işlerde kullandım hep, sorunuz varsa cevaplayabilirim. Redmi smart pen aylardır Mistore'da yok ve Hepsiburada'dan denk geldiğimde aldım az daha pahalı bir fiyata ama sürekli kontrol ediyordum. Samsung'da kutudan çıkıyor kalem.

Aradaki fark bu kadarsa Samsung'u tercih edin bence. Ben aldığımda Redmi indirimdeydi ve 10 bine geliyordu kılıf hediyesiyle, Samsung 16 bindi. Yoksa Samsung alırdım herhalde.

Birde kullanım amacınız nedir? Çok basit işlerde kullanacaksanız benim gibi, okuma ve video gibi Redmi yine yeterli gelir ama fiyat far

Birde kullanım amacınız nedir? Çok basit işlerde kullanacaksanız benim gibi, okuma ve video gibi Redmi yine yeterli gelir ama fiyat farkı az.
Reis kalem i orijinal mi aldın yoksa başka bir kalem mi aldın? Markası ne ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı