Samsung Tab S9 FE model tablet aldım. 45 watt şarj aletine kadar destekliyor. Ben 25 Watt'lık şarj aletini alsam tabletin donanımına zarar verir mi yoksa sadece yavaş mı şarj olur?
15W ile 25W arasında muazzam bir fark var ancak 25W ile 45W arasında fiyat farkında değecek kadar ciddi bir fark yok. 25W yeterli bence. Kısacası sadece sayılar arasındaki farka odaklanmayın zira şarj süresi o sayılar arasındaki fark kadar muazzam olmuyor.
A-101 piyasadaki en ucuza orijinal satan market-mağaza oraya bakabilirsiniz. Ama bu tür Teknosa, Vatan, A-101 gibi kurumsal yerlerden bakın çünkü çok sahte satıcı da var. Kurumsallıktan şaşmayın.
Türkiye'de 12.000 civarı mağazası olan kurumsal bir market böyle bir olaya girişecek kadar küçük olmaz. Küçük esnaf mı bu da ekstra biraz kazanç için çakma satsın?
Samsung Shop'un da kendi kazıklığı o. Firma ekstra kampanya da yapmış olabilir çünkü A-101'de her şey ucuz olmuyor piyasaya göre. D&R'da da 350 TL kargo bedava. Gördüğüm kadarıyla başka bir satıcı satmıyor D&R'ın kendisi satıyor.
Türkiye'de 12.000 civarı mağazası olan kurumsal bir market böyle bir olaya girişecek kadar küçük olmaz. Küçük esnaf mı bu da ekstra biraz kazanç için çakma satsın?
Samsung Shop'un da kendi kazıklığı o. Firma ekstra kampanya da yapmış olabilir çünkü A-101'de her şey ucuz olmuyor piyasaya göre. D&R'da da 350 TL kargo bedava. Gördüğüm kadarıyla başka bir satıcı satmıyor D&R'ın kendisi satıyor.
Kargo bedava değilse D&R'dan da alabilirsiniz. Zaten en kötü iade hakkı var bu kadar kasmaya gerek yok. Zaten ben de biliyorum piyasada çok aşırı çakma var ama kurumsal şirketlerde bunlar olmaz.