Samsung Tab S9 FE+ vs Honor Pad 9

S9 FE+ alabilirsin. V9 66W destekliyorda kutudan 35W cikiyor. Vallahi suanlik memnunum cihazdan.

Bir bakayım hocam işlemciye dikkat ettim honorunki bayağı iyi diğer modelide bir incelemem gerek önemli olan benim için soru falan rahat çözebilip kalemi ile not alabilmem işlemcinin ve ekranın kalitesi ve bataryasıyla birlikte uzun ömürlü olması tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Bak yine sen. Bu arada 1 hafta 10 güne Amazon'un indirimleri başlayacak galiba. Beklersen daha iyi olur. Uyguna gelir bence acelen yoksa belki S9 indirime girerse daha iyi olur senin icin.

Tamamdır hocam teşekkür ederim çok acelem yok ondan beklerim büyük ihtimalle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Hocam anlam veremediğim bir olay var şu an 😊 tablet performans modunda şu an yüzde 41 şarj var ve 8 saat ekran süresi vermis. En kötü 2 saat daha goturur bu. Şu an bence yazilimsal bir skinti var bence. Performansta 10 saat gorup de pil tasarrufunda 7 saat gibi bir şey görmesi mantikli degil cunku. 😊
Kafaya taktim her modda deniyorum tableti 😊

Görsel.

Dosya Ekleri

• 17510567007534776217083553439391.jpg
    17510567007534776217083553439391.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 45
Hocam anlam veremediğim bir olay var şu an 😊 tablet performans modunda şu an yüzde 41 şarj var ve 8 saat ekran süresi vermis. En kötü 2 saat daha goturur bu. Şu an bence yazilimsal bir skinti var bence. Performansta 10 saat gorup de pil tasarrufunda 7 saat gibi bir şey görmesi mantikli degil cunku. 😊
Kafaya taktim her modda deniyorum tableti 😊

Görsel.

Bende anlamadım hocam ama önemli değil o kadar benim için 7-8 saat kâfi Samsung'u sevsemde gönlüm honora kayıyor biraz ondan dolayı tercih edeceğim teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı