Samsung Tab S9 için Type-C adaptör önerisi

Barbara Palvin

Hectopat
Merhaba tabletime adaptör alacağım lakin ne alsam kararsız kaldım. Normalde Amazon'dan alışveriş yapacağım, o yüzden adaptörü de oradan alayım dedim fakat Amazon satıcılı Samsung ürün bulamadım. (Sadece bu tarz satın alanların olumlu yorum yaptığı, orijinal dediği ürün bulabildim). Spigen ve Anker markalı adaptörler var lakin sizce alınır mı, güvenilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yakın zamanda aşağıdaki ürünü aldım, kutusundan yine 25W orijinal adaptör ve şarj kablosu çıkıyor, kablo ile kablosuz şarj standı 200-250 liraya gelmiş oluyor zaten. Daha önce S20 FE cihazımı servise verdiğimde Qualcomm quickcharge destekli bir şarj cihazına 1-2 defa bağladığım için Samsung member uygulaması üzerinden cihaz raporlamış ve servis bana yan sanayi adaptör kullandınız demişti. Samsung bu konuda cinslik yaratabilme olasılığı olan bir firma.
akakce.com/r/?u=ref%3Dakakce&yz=47880&v=1.47.9&pr=712551585&vd=13275&pg=912088050&z=134

Onu bende duydum hocam galiba Samsung marka adaptör hariç başka adaptör kullandığımız da sıkıntı çıkarıyorlarmış. Attığınız ürün de çok mantıklı geldi lakin kablosuz şarjı ben kullanabilir miyim ki?

Hocam amazon da olursa 800-900'e kadar çıkarım. Diğer şekilde 500-600 olur bütçem.

Attığınız ürün de çok mantıklı geldi lakin kablosuz şarjı ben kullanabilir miyim ki?

Hocam kablosuz şarj standı fiyatın içinde biraz eşantiyon gibi kalıyor, telefonumda kablosuz şarj var ancak nadiren kullandım. Orijinal olarak emin olabildiğim en uygun fiyatlı ürün buydu. E-ticaret sitelerinde anormal derecede replika ürünler var öyle ki adam Samsung Türkiye garantili diye satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…