Samsung Tab S9 mu Ipad Air 5 mi?

Samet ÜNVER

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba üniversite öğrencisiyim öğrencilik işleri, gündelik kullanım, video izlemek ve nadirde olsa oyun oynamak amacıyla bir tablet almak istiyorum ve bu iki cihaz arasında kararsız kaldım telefon olarak Samsung S22 kullanıyorum ve One UI'dan gayet memnunum ancak tablet olarak Apple bildiğiniz gibi iyi bir seviyede. Samsung'un işlemcisi SD gen 2'nin, Air 5'in M1'inden daha düşük performans veriyor olması Air'e yakınlaştırıyor ancak S9'un ekran özellikleri, Android esnekliği ve kaleminin içinden çıkması gibi şeylerde büyük avantaj. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Uzun yıllar götürmesini ve yazarken zevk almak istiyorum o konuda da S Pen iyi gelir mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
iPad Air 5 uzay grisi PT'de 19000TL (Klon farklı marka kalem 1300 TL.)
S9 Amazon'da 20.800
Not: Kalem hissiyatı hakkında bilgisi olanlar varsa S Pen yeterince iyi mi sormak isterim.

Samsung bir cihazınız olduğu için diğer avantajlarla birlikte kesinlikle Tab S9 öneriyorum. iPhone'unuz olsa iPad önerecektim.
Ekosistem avantajları çok büyük konfor sağlayacak uzun vadede çok pratikleşecek birçok işiniz.
Ayrıca Tab S9'daki OLED ekran inanılmaz bir avantaj sunuyor. 120 HZ yenileme hızını da belirtelim. A serisi değil S serisi aldığınız için zamanla hızla kötüleşen bir performans ile karşılaşmayacaksınız. Güçlü bir tablet ve muhtemelen uzun yıllar işini çok iyi yapacak.
Kalem masrafının olmaması da büyük avantaj. Tabletin arkasına yapışarak şarj oluyor, şarjı bitse bile kullanılıyor gerçi.
Bir de her uygulama için para ödemeniz gerekmeyecek. Android özgürlüğünü unutmayalım.
Bence Tab S9 alın.

...o konuda da S Pen iyi gelir mi bilmiyorum.

S Pen ucu yumuşak bir hisse sahiptir. Apple Pencil ile tak tak yazarken S Pen ile daha yumuşak bir deneyim alırsınız.

Cevaplarınız için teşekkür ederim özellikle Samsung S9 için yazdığınız cevapların çok açıklayıcı olması beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim sanırım S9 almak çok daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…