Samsung Tab S9 Plus vs Ultra

Yiğit 123.4

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynamak dışarıda not tutmak film/dizi izlemek ders çalışmak için bir tablet istiyorum ya Tab S9 Plus ya da Ultra olacak, Ultra'nın nit özelliği dikkatimi çekiyor ama ekranı çok büyük olduğu için nasıl oyun oynarım bilemedim.

Öncelikle ultrayı elinize alıp oyun oynama işini unutun. Ekran onun için çok büyük. Plus'da büyük aslında, ben tutamıyorum zorluyor. Ama ekranın büyük olması Ultra'da avantaj, bir mağazaya gidip inceleyin.

@Yardima Muhtac Biri o zaman S9 alacağım plusa nazaran tek eksisi küçük olması ekran parlaklığı ve doygunluğu S9 da saha iyi S9 plusa nazaran.

Not tutulur mu acaba rahatlıkla oda bir soru işareti.

S9 128 GB'de 8, S9+ 256 GB'da 12 GB RAM var. S9 128 GB UFS 3.1 iken S9+ UFS 4.0. bende Tab S8+ var ve bana 8 GB RAM yetmiyor. Tavsiyem S9+ almanız.

S9 128 GB'de 8, S9+ 256 GB'da 12 GB RAM var. S9 128 GB UFS 3.1 iken S9+ UFS 4.0. bende Tab S8+ var ve bana 8 GB RAM yetmiyor. Tavsiyem S9+ almanız.

8 GB RAM yetmiyorsa normal bir kullanıcıdan fazlası olmanız gerekir, ne işler yapıyorsunuz da 8 GB RAM yetmiyor merak ettim doğrusu.
8 GB RAM'in dizi, film ve oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum.

8 GB RAM yetmiyorsa normal bir kullanıcıdan fazlası olmanız gerekir, ne işler yapıyorsunuz da 8 GB RAM yetmiyor merak ettim doğrusu.
8 GB RAM'in dizi, film ve oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum.

300 küsur sayfalık ve her sayfasına not alınmış iki PDF açınca tıkandı tablet. Sadece Samsung notes 2 GB tüketiyordu ve sayfalar geç yüklenmeye başlamıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı