Samsung Tab S9+ tableti şarjdayken kullanmak zarar verir mi?

Utkan karagöz

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı forumlar arkadaşlar. Tabletim Samsung Tab S9+ modeli, tabletimi monitöre ve Ethernet'e bağlamak ve Samsung DeX'i daha akıcı bir deneyimle kullanmak için Type-C hub almıştım. Ürün sorunsuz çalışıyor tabletime klavyemi, monitörümü, Ethernet'imi bağladım ve akıcı bir şekilde kullanıyorum ancak tüm bunların sonucunda tabletin pil tüketimi arttığı için tabletimin şarjı çok hızlı bitiyor. Type- C hub ürünümde bulunana bir diğer Type-C girişine tabletimin şarj aletini takıp tabletimi şarjda kullanırsam bir problem yaratır mı, pil kapasitesini azaltma ihtimali var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Elektronik cihazların şarj olurken kullanılması doğru değildir, çünkü cihaz ısınır ve ısınmak pilin en büyük düşmanıdır, pil ideal soğuklukta çalışmayı sever, çok sıcakta çalışmak pile zarar verir. Daha da ısınan cihaz bu sefer farklı parçalara da zarar verebilir.

Hocam zaten tableti ağır bir yükte kullanmıyorum YouTube'dan videomu açıyorum monitörde onu izlerken tabletime not alıyorum. Oyun falan oynamıyorum video izlemek cihazı ısındırır mı?

Hocam orjinal hubı aldıysanız sıkıntı çıkmaz. Diğer hublar şarjı dengesiz verirse mahveder bataryayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…