Samsung Tab S9 vs iPad Air 6. nesil

ka4tal

Hectopat
Yer
/>
Tıp fakültesine başlayacağım bu yüzden not alma işlemlerini sorunsuz yapabileceğim ve en az 5-6 yıl gidecek bir tablet almak istiyorum. Oyun oynamayacağım. Telefonum Android. Şu anlık elimde iki seçenek var: Samsung Tab S9 11" ve iPad Air 6. nesil 11". Aslında aralarında işletim sistemi dışında benim günlük kullanımda görebileceğim bir fark olmaz diye düşünüyorum.
Eksileri ve artıları neler olur? Ayrıca Android'in rahatlığından (APK kurulumlar, internetten dosya indirme) Apple'a geçen birileri varsa deneyimlerini aktarabilirlerse iyi olur.
not: birçok işimi tabletten yapacağım çünkü şehir dışına çıkacağım, esneklik benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung al ama Tab S9 Plus al Samsung candır veya huvaie D16 gibi bir laptop al arada oyun oynarım diyorsan da 22.900'e ASUS TUF alabilirsin ama apleden uzak dur.

Yanlıs yazmışım samsung tab 9 plus çok uygun fiyatlı ve tab 9 dan daha iyi

s9 ve s9+ arasında ekran ve 1 kamera harici bir fark yok diye biliyorum. Ve dediğin gibi saçma şekilde s9+ s9 dan daha ucuz veya aynı fiyatta şuan.

Apple'dan neden uzak durmamı tavsiye ettiniz?

Uzun süreli kullanım istiyorsanız iPad tercih etmenizi öneririm Samsung'un ekranı daha iyi fakat performans ve uygulama konusunda iPad rakipsiz ve ekranı da çok kötü bir ekran değil.

Uzun süreli kullanım istiyorsanız iPad tercih etmenizi öneririm Samsung'un ekranı daha iyi fakat performans ve uygulama konusunda iPad rakipsiz ve ekranı da çok kötü bir ekran değil.

iOS'un kapalı kutu gibi olması canımı sıkıyor. Bundan dolayı Samsung seçebilirim.

samsung tab s9 11" aldım

Son düzenleme:
Performansı nasıl hocam?

Günlük kullanımda +8 saat götürüyor Samsung not uygulamasını kullanıyorum. Ekranı 2'ye 3'e bölmesi ve yüzen pencereler ders çalışırken farklı kaynakları tararken güzel bir kolaylık sağlıyor. Herhangi bir donma vs. yok. Tek sıkıntısı eski güncellemede düzgün çalışan ekran çevirisinin yeni güncellemeyle saçma sonuçlar vermesi, inşallah düzeltirler. İngilizce kelime veya cümleleri 1-2 sn de çevirmeme olanak sağlıyordu... Ekran olarak 12.4 de sanki güzel olurmuş ama 11" de fena değil taşıması çok rahat ve her yerde kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…