Samsung taşınabilir diskimin içindeki datayı açamıyorum

AtaKRKC

Hectopat
Selam arkadaşlar. Samsung S2 portable 1TB taşınabilir diskine sahibim. Fakat içindeki datayı hiçbir cihaz okumuyor. (Pcler, akıllı televizyonlar) bilgisayara taktığımda disk 1.ekteki gibi sistemde gözüküyor. Fakat girmeye çalıştığımda 2. veya 3. ekteki hataları alıyorum. Diski kulağıma dayadığımda mekaniğin çalışma sesini duyabiliyorum fakat arada bir "tık" sesine benzer bir ses duyuyorum. Bu diski tamir etme imkanımız veyahut içindeki datayı kurtarabilme imkanımız var mı? Varsa nasıl? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Disk.PNG
    Disk.PNG
    2,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    94,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Hard disk.PNG
    Hard disk.PNG
    28,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
CMD komut istemini açıp D: yazın enter basın, chkdsk /r yazıp enter basın tarasın belki onarır ama bilmiyorum. Kafa atıyor disk yüksek ihtimalle bad sektör var. Veri kurtarmayı yapan bir sürü firma var.

CMD komut istemini açıp D: yazın enter basın, chkdsk /r yazıp enter basın tarasın belki onarır ama bilmiyorum. Kafa atıyor disk yüksek ihtimalle bad sektör var. Veri kurtarmayı yapan bir sürü firma var.
"Chkdsk cannot run because the volume is in use by another
process. Would you like to schedule this volume to be
checked the next time the system restarts?" diye bir hata aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı