A annying games Femtopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 "Error has occurred while updating the device software" diyor ve kapanıyor, 5dk sonra tekrar acılıyor ve kapanıyor.
"Error has occurred while updating the device software" diyor ve kapanıyor, 5dk sonra tekrar acılıyor ve kapanıyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.222 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Temmuz 2024 #2 annying games dedi: "Error has occurred while updating the device software" diyor ve kapanıyor, 5dk sonra tekrar acılıyor ve kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Odin ile stock ROM atın cihaza. Artı 0 Eksi
annying games dedi: "Error has occurred while updating the device software" diyor ve kapanıyor, 5dk sonra tekrar acılıyor ve kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Odin ile stock ROM atın cihaza.
KS KS A annying games Femtopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Odin ile stock ROM atın cihaza. Genişletmek için tıkla... yükleme moduna girmiyor dirdimide ses açma tuşuyla onayladım mı 1sn gibi gözüküp kapanıyor annying games dedi: "Error has occurred while updating the device software" diyor ve kapanıyor, 5dk sonra tekrar acılıyor ve kapanıyor. Genişletmek için tıkla... bunlar fişe takımmı oluyor yoksa hiç açıl miyor Son düzenleme: 5 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Odin ile stock ROM atın cihaza. Genişletmek için tıkla... yükleme moduna girmiyor dirdimide ses açma tuşuyla onayladım mı 1sn gibi gözüküp kapanıyor annying games dedi: "Error has occurred while updating the device software" diyor ve kapanıyor, 5dk sonra tekrar acılıyor ve kapanıyor. Genişletmek için tıkla... bunlar fişe takımmı oluyor yoksa hiç açıl miyor
werzburg Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Angaras Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 Hocam yükleme moduna girmiyorsa tek çözüm telefonu çöpe atmak ya da farklı bir anakart üzerinden devam etmek. Artı 0 Eksi
Hocam yükleme moduna girmiyorsa tek çözüm telefonu çöpe atmak ya da farklı bir anakart üzerinden devam etmek.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.222 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 6 Temmuz 2024 #5 Bağlıdığınızda Odin algılıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS A annying games Femtopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #6 Heribert Yavuz dedi: Bağlıdığınızda Odin algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... odin görüyor hemen kapanıyor odi ni kapattım mıda birşey deyiş miyor annying games dedi: odin görüyor hemen kapanıyor odi ni kapattım mıda birşey deyiş miyor Genişletmek için tıkla... tekrar baktım görmüyor Son düzenleme: 6 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Bağlıdığınızda Odin algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... odin görüyor hemen kapanıyor odi ni kapattım mıda birşey deyiş miyor annying games dedi: odin görüyor hemen kapanıyor odi ni kapattım mıda birşey deyiş miyor Genişletmek için tıkla... tekrar baktım görmüyor