Squze Centipat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:30 #1 Başlıkta olduğu gibi olayın aslı şu: Spigen 30W USB-C Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS GaN Destekli Akım Korumalı Type-C Black - ACH08448 - Fiyatı, Yorumları Bu üründen aldım Samsung A16 model telefonu saçma şekilde şarj etmezken Redmi telefonu edebiliyor. Ben de şarj başlıklarını değiştirip kullanmak istiyorum. Sizce bir zararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:40
Başlıkta olduğu gibi olayın aslı şu: Spigen 30W USB-C Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS GaN Destekli Akım Korumalı Type-C Black - ACH08448 - Fiyatı, Yorumları Bu üründen aldım Samsung A16 model telefonu saçma şekilde şarj etmezken Redmi telefonu edebiliyor. Ben de şarj başlıklarını değiştirip kullanmak istiyorum. Sizce bir zararı olur mu?
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 18:46 #2 Zararı olmaz ancak Spigen neden şarj etmiyor anlamadım, 45'liği var bende evdeki 2 Samsung cihazı da süper hızlı şarj ediyor. Telefonda bir sorun olabilir mi?
Zararı olmaz ancak Spigen neden şarj etmiyor anlamadım, 45'liği var bende evdeki 2 Samsung cihazı da süper hızlı şarj ediyor. Telefonda bir sorun olabilir mi?