Samsung telefondan iCloud depolama satın alınırsa IPad'de kullanılabilir mi?

ThomasShelby1

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 10. nesil iPad cihazı var 64 GB yeterli olacağını düşünerek almıştım fakat birkaç kişiden yetmez duyumları aldım ve şöyle bir şey daha öğrendim. ICloud'dan depolama alanı alabiliyormuşuz. Telefonum Samsung ama depolama alanı alsam yine de iPad için kullanabilir miyim?

bence icloud için aylık para vermek için çok pahalı model alma hocam. bence telefondan alma riskine girmek yerine ayarlardan icloud kısmından alabilirsin.

Google Drive 10 TL mi 20 TL'ye fazlasıyla depolama veriyor Android'de kullanılıyor iOStada kullanılıyor diye biliyor. Ama iCloud alacaksanız IPad'dan alın.

Bence iCloud için aylık para vermek için çok pahalı model alma hocam. Bence telefondan alma riskine girmek yerine ayarlardan iCloud kısmından alabilirsin.

Doğru biliyorum yani değil mi hocam iCloud+ diye bir şey varmış hatta ondan alırsam depolama alanım artıyor?

Doğru biliyorum yani değil mi hocam iCloud+ diye bir şey varmış hatta ondan alırsam depolama alanım artıyor?

Evet ama ICloud'a aktarma konusunda ben sıkıntı çektim uygulama aktaramadım yani şöyle dosya not aktardım fotoğraf aktardım ama uygulama depolamadı hepsini

Google Drive 10 TL mi 20 TL'ye fazlasıyla depolama veriyor Android'de kullanılıyor iOStada kullanılıyor diye biliyor. Ama iCloud alacaksanız IPad'dan alın.
bence de drive mantıklı olabilir.

Evet ama ICloud'a aktarma konusunda ben sıkıntı çektim uygulama aktaramadım yani şöyle dosya not aktardım fotoğraf aktardım ama uygulama depolamadı hepsini.

Bence de Drive mantıklı olabilir.

Veya hiçbiriyle uğraşmadan gidip 256 GB ı ile değişim mi yapsam sadece kurulumunu yaptım cihazın değişim yaparlar mı?

Veya hiçbiriyle uğraşmadan gidip 256 GB ı ile değişim mi yapsam sadece kurulumunu yaptım cihazın değişim yaparlar mı?
yurtdışında onları hep yapıyorlar.yani cihaz temiz ise takas değişimi yapın bende şuan 256 gb dan yazıyorum 64 tel var yok yetmiyor. okul istedi işte yazın kullandım şuan 100 uygulama falan var baktım baya az kullanıyor yani bence takas yapabilirsen yap hocam.

ama ne olursa olsun ipad air almayın bence çünkü tek fark işlemci

Kurulum yaptığınız için artık 2.el statüsünüe girer. Ya cihazı satacaksınız sonra yenisini alacaksınız veya eskiyi gete yeniyi götür kampanyasi kovalayabilirsiniz. Ancak daha yeni aldiginiz cihazı satmak mantikli olmaz bence. iCloud depolamayla her türlü kullanırsınız bence.

Takası nasıl yapacağız hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…