Elimde 10. nesil iPad cihazı var 64 GB yeterli olacağını düşünerek almıştım fakat birkaç kişiden yetmez duyumları aldım ve şöyle bir şey daha öğrendim. ICloud'dan depolama alanı alabiliyormuşuz. Telefonum Samsung ama depolama alanı alsam yine de iPad için kullanabilir miyim?
bence icloud için aylık para vermek için çok pahalı model alma hocam. bence telefondan alma riskine girmek yerine ayarlardan icloud kısmından alabilirsin.
Elimde 10. nesil iPad cihazı var 64 GB yeterli olacağını düşünerek almıştım fakat birkaç kişiden yetmez duyumları aldım ve şöyle bir şey daha öğrendim. ICloud'dan depolama alanı alabiliyormuşuz. Telefonum Samsung ama depolama alanı alsam yine de iPad için kullanabilir miyim?
Bence iCloud için aylık para vermek için çok pahalı model alma hocam. Bence telefondan alma riskine girmek yerine ayarlardan iCloud kısmından alabilirsin.
Evet ama ICloud'a aktarma konusunda ben sıkıntı çektim uygulama aktaramadım yani şöyle dosya not aktardım fotoğraf aktardım ama uygulama depolamadı hepsini
Evet ama ICloud'a aktarma konusunda ben sıkıntı çektim uygulama aktaramadım yani şöyle dosya not aktardım fotoğraf aktardım ama uygulama depolamadı hepsini.
yurtdışında onları hep yapıyorlar.yani cihaz temiz ise takas değişimi yapın bende şuan 256 gb dan yazıyorum 64 tel var yok yetmiyor. okul istedi işte yazın kullandım şuan 100 uygulama falan var baktım baya az kullanıyor yani bence takas yapabilirsen yap hocam.
ama ne olursa olsun ipad air almayın bence çünkü tek fark işlemci
Kurulum yaptığınız için artık 2.el statüsünüe girer. Ya cihazı satacaksınız sonra yenisini alacaksınız veya eskiyi gete yeniyi götür kampanyasi kovalayabilirsiniz. Ancak daha yeni aldiginiz cihazı satmak mantikli olmaz bence. iCloud depolamayla her türlü kullanırsınız bence.
Yurt dışında onları hep yapıyorlar. Yani cihaz temiz ise takas değişimi yapın bende şu an 256 GB'dan yazıyorum 64 tel var yok yetmiyor. Okul istedi işte yazın kullandım şu an 100 uygulama falan var baktım bayağı az kullanıyor yani bence takas yapabilirsen yap hocam.
Ama ne olursa olsun iPad Air almayın bence çünkü tek fark işlemci