Samsung telefonlarda 3 ay Spotify Premium kullanılabilir

Just a Minute

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Evet dostlar, bu taktiği paylaşmak istedim. Aslında çok zor bir şey değil. Diyelim ki bir hesabınız var, daha önce Premium'u olmayan bir hesap. Eğer telefonunuz Samsung ise 3 ay, değilse 1 ay ücretsiz Premium kullanabilirsiniz. Ben Samsung A52 kullanıyorum o yüzden 3 ay özelliğine sahibim. Öncelikle bir liste oluşturuyoruz, o listeye şarkıları ekliyoruz vs. sonra diyelim ki Premium'umuz bitti. O zaman listeye başkalarının da şarkı eklemesi için ayarlıyoruz. Sonra başka bir hesap açıp başka bir sanal kartla 3 ay Premium alıyoruz. Şu an 9. ayımdayım bakalım ne zaman fark edecekler:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için bana kızmamalısınız, bizi bu hale getirene kızmalısınız.
Papara ile yarı fiyatına kullanabilirsin. Öğrenci ise öğrenci indirimi + papara indirimi. Zamanında bu şekilde 3 TL gibi bir ücrete kullanıyordum.
Tamam ekonomi kötü ama aylık 17 TL'de çıkışmıyorsa baya açlıktan sürünmen lazım.

Papara ile yarı fiyatına kullanabilirsin. Öğrenci ise öğrenci indirimi + papara indirimi. Zamanında bu şekilde 3 TL gibi bir ücrete kullanıyordum.
Tamam ekonomi kötü ama aylık 17 TL'de çıkışmıyorsa baya açlıktan sürünmen lazım.
Öğrenci için universite gerekiyormuş. Spotify cashback olduğunu hiç fark etmemiştim. Bir dahakine öyle alırım o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı