Samsung telefonun şarj girişi yandı

TheKingTR

Kilopat
Daha fazla  
Şarj makinesi orijinal değildi. Prizden mi yoksa şarj makinesinden mi oldu anlamadım ama telefonu şarja taktım ve 5 dk geçtikten sonra telefon ısı uyarısı verdi ben de şarj kablosunu çıkardım. Yanık kokuyordu ve artık hiçbir şekilde şarj olmuyor telefon. Şimdi ben Samsung ile görüştüm, garantiye gönderebilirsin dedi ama sizce tahminen kaç gün sürer? Telefon istedim, göndermiyorlarmış. İşim için çok lazım oluyordu telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj makinesi orijinal değildi. Prizden mi yoksa şarj makinesinden mi oldu anlamadım ama telefonu şarja taktım ve 5 dk geçtikten sonra telefon ısı uyarısı verdi ben de şarj kablosunu çıkardım. Yanık kokuyordu ve artık hiçbir şekilde şarj olmuyor telefon. Şimdi ben Samsung ile görüştüm, garantiye gönderebilirsin dedi ama sizce tahminen kaç gün sürer? Telefon istedim, göndermiyorlarmış. İşim için çok lazım oluyordu telefon.
Garanti gitmiş geçmiş olsun ama telefon ekranı çatlamıştı garanti gitmesine rağmen servise gönderin belli bir ücretle hallederler.

Garanti gitmiş geçmiş olsun ama telefon ekranı çatlamıştı garanti gitmesine rağmen servise gönderin belli bir ücretle hallederler.
Gönderdim kanki bakalım ne olacak ben samsungu aradım bana öyle bir şey söylemedi hatta fatura bile istemedi sadece garanti kağıdı içinde olsun yeter demişti umarım hallolur artık olmazsa mecbur dediğin gibi yapacağız

Sonucu buraya da yazarsanız sevinirim. En azından bilgilenmiş oluruz.

Telefon hala garantiden gelmedi elime ulaşınca yazarım hocam :)

Sonucu buraya da yazarsanız sevinirim. En azından bilgilenmiş oluruz.
Telefon geldi ama onarılmamış 😐

Arkadaşlar garanti yerine direkt servise baş vursaysaymışım hallederlermiş boşuna 1 haftam gitti. Dün götürdüm servise sağ olsunlar iyi ilgilendiler telefonu 2 saat olmadan tamir ettiler garantisi olduğu için parada almadılar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı