B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, S3 Mini telefonumda Dmod V6 yüklü(Hergün ROM yüklüyorum) Telefon genel olarak S4 gibi ama üst bar şeffaf değil, onu şeffaf yapabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2014
Merhaba arkadaşlar, S3 Mini telefonumda Dmod V6 yüklü(Hergün ROM yüklüyorum) Telefon genel olarak S4 gibi ama üst bar şeffaf değil, onu şeffaf yapabilir miyiz?
Splitbreed Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 61 Yer Bursa Daha fazla Meslek Serbest 7 Mart 2014 #2 Sistem dosyalarından yapılabilir bence (uğraşman gerekir), fazla bilgim yok
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2014 #3 Üst bar şeffaf olan ROM araştırabilirsin. Google Play'den launcher araştırabilirsin.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2014 #4 son_goku dedi: Üst bar şeffaf olan ROM araştırabilirsin. Google Play'den launcher araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... CyanogenMod 11 Kurdum. Konu kapanabilir, teşekkürler.
son_goku dedi: Üst bar şeffaf olan ROM araştırabilirsin. Google Play'den launcher araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... CyanogenMod 11 Kurdum. Konu kapanabilir, teşekkürler.