Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.960 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Nisan 2025 #11 samoxsk dedi: teknosa da indirim var üzerinden baya geçmiş aldınız mı bilmiyorum ama. Kaçırmayın derim Genişletmek için tıkla... Aldim hocam teşekkürler. Tv den ama pek memnun değilim ekrani vs çok güzel ama yazılım çok yavaş geldi.
samoxsk dedi: teknosa da indirim var üzerinden baya geçmiş aldınız mı bilmiyorum ama. Kaçırmayın derim Genişletmek için tıkla... Aldim hocam teşekkürler. Tv den ama pek memnun değilim ekrani vs çok güzel ama yazılım çok yavaş geldi.
Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 439 Çözümler 2 Cumartesi 19:54 #12 Teknoyms dedi: Aldim hocam teşekkürler. Tv den ama pek memnun değilim ekrani vs çok güzel ama yazılım çok yavaş geldi. Genişletmek için tıkla... Tizen çok mu yavaş geldi gerçekten? Önceden kullandığınız farklı bir model varmıydı ona nazaran mı yavaş o yüzden mi öyle dediniz?
Teknoyms dedi: Aldim hocam teşekkürler. Tv den ama pek memnun değilim ekrani vs çok güzel ama yazılım çok yavaş geldi. Genişletmek için tıkla... Tizen çok mu yavaş geldi gerçekten? Önceden kullandığınız farklı bir model varmıydı ona nazaran mı yavaş o yüzden mi öyle dediniz?
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.960 Makaleler 1 Çözümler 10 Dün 20:03 #13 Pw_Onur dedi: Tizen çok mu yavaş geldi gerçekten? Önceden kullandığınız farklı bir model varmıydı ona nazaran mı yavaş o yüzden mi öyle dediniz? Genişletmek için tıkla... Tizen çok yavaş geldi hocam. Mi tv box'a göre kıyaslıyorum. Görüntü güzel ama hızından memnun kalmadım.
Pw_Onur dedi: Tizen çok mu yavaş geldi gerçekten? Önceden kullandığınız farklı bir model varmıydı ona nazaran mı yavaş o yüzden mi öyle dediniz? Genişletmek için tıkla... Tizen çok yavaş geldi hocam. Mi tv box'a göre kıyaslıyorum. Görüntü güzel ama hızından memnun kalmadım.
A acestreamhd Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:00 #14 Teknoyms dedi: Tizen çok yavaş geldi hocam. Mi tv box'a göre kıyaslıyorum. Görüntü güzel ama hızından memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla... hocam. google chromecast 4k kullanırsanız. mi box un ne kadar yavaş olduğunu fark edersiniz
Teknoyms dedi: Tizen çok yavaş geldi hocam. Mi tv box'a göre kıyaslıyorum. Görüntü güzel ama hızından memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla... hocam. google chromecast 4k kullanırsanız. mi box un ne kadar yavaş olduğunu fark edersiniz