Samsung TV link sahte mi?

Tamam o zaman sahte değil yani, çok teşekkür ederim. Bu arada bu sorun (kenarıda çıkan reklam/tanıtım yazısı) için Türkçe rehber de hazırlayacağım bu sorunu yaşayan arkadaşlar için. Teşekkür ederim.

Son dediğinizden pek birşey anlamadım.
Merhaba. Bu linkin size göre sahte olmadığını, mesajınız için teşekkür ettiğimi, yaşadığım sorun bazen sinir bozucu olabildiğimden çözüm rehberi oluşturacağımı belirttim. Zira çözüm için illa TV moduna almak gerekiyor. Bu arada rehber fotolarını çektim.

Ben linke bakmamıştım domain, host araştırması ile güvenli olduğunu ve kanıtını gösterdim.
Link içinde ne var bakmamıştım yani, şimdi baktım DEMO modundan normal Ev moduna döndürmeyi anlatmış.
Aslında rehbere gerek yok çünkü belirli modeller için geçerli anlatılan. Samsung'un güncellerinde farklı menülerden yapılıyor. Her TV'de de farklı bir ad alabiliyor. Neyse sen bilirsin.

Ben linke bakmamıştım domain, host araştırması ile güvenli olduğunu ve kanıtını gösterdim.
Link içinde ne var bakmamıştım yani, şimdi baktım DEMO modundan normal Ev moduna döndürmeyi anlatmış.
Aslında rehbere gerek yok çünkü belirli modeller için geçerli anlatılan. Samsung'un güncellerinde farklı menülerden yapılıyor. Her TV'de de farklı bir ad alabiliyor. Neyse sen bilirsin.
Çok teşekkür ederim. Bu arada işin komik olanı bizim o televizyonu aldığımızdan beri öyle seyretmiş olmamız.:)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı