Samsung TWRP Recovery'den stock Recovery'e nasıl geçiş yapılır?

mr.nobody33

Hectopat
Daha fazla  
Cihazım Note 10+ 5G modeli zamanında bir hata edip root uygulaması olan Magisk'i silmiş ve TWRP kurmuştum şimdi ise tekrar cihazı eski orijinal stock recovery moduna almak istiyorum. Şu siteden cihazıma uygun ROM'u indirdim https://samfw.com/firmware/SM-N976N/KOO/N976NKSU2HWH5

1.soru bunu nasıl yapabilirim?
2.soru bu işlemleri yaptığımda dahili depolama alanındaki önemli dosyalarım (fotoğraf, video, wp mesajları klasörü vb.) Gibi silinir mi?
3.soru veriler silinirse silinmeden yapmanın bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu tamamen kapat.
Ses kısma, Bixby tuşu, Power tuşu, (Bixby tuşu sanırsam bu telefonda vardı yoksa basamazsınız zaten)
TWRP'ye girmek için ses arttırma, Bixby tuşu, Power tuşu, (Bixby tuşu sanırsam bu telefonda vardı yoksa basamazsınız zaten)
Bunlara basılı tutarak girebilirsin.
ROM flaşlarsan evet dahili depolamada olanlar gider, TWRP üzerinden dosyaları flash belleğe atabilirsin.

Sorun şu ki TWRP üzerinden dosyalarımı yedekleyemiyorum çünkü dosyalar şifrelenmiş gözüküyor. Bende dosyalarımı almak için eski stock recovery moduna almak istiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 114054.png
    133,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Ekran görüntüsü 2024-08-09 114031.png
    67,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 20240809_113627.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 30
Sorun şu ki TWRP üzerinden dosyalarımı yedekleyemiyorum çünkü dosyalar şifrelenmiş gözüküyor. Bende dosyalarımı almak için eski stock recovery moduna almak istiyorum.
Evet tam olarak bende de bu sorunun aynısı mevcut acaba şifrelenmiş dosyaları kuratarabildin mi veya bunun bir yolu var mıdır günlerdir araştırıyorum ama asla adam akıllı bir cevap bulamadım. TWRP sadece uygulamaları falan yedekliyormuş bana da lazım olan resim ve video dosyaları. Böyle bir yol var mı acaba bilen birisi çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…