muhendisters
Decapat
- %80 Kodlama
- %20 Internet
- %0 Oyun
PC başında geçen süre 5-8 saat olabiliyor.
Eğer internetiniz de yeterli gelecekse 4K olan monitörü almak en mantıklısı.
Yanlış hatırlamıyorsam Samsung’un o modeli TN panel idi. Ben VA2719-2K-SMHD öneririm.
Samsung'un 4k tn paneli gayet başarılı 2 sene kullandım şuan da samsung 4k uh750 kullanıyorum. 2k ıps olsa da 600 tl lik monitör gibi görüntü veren monitörlerde var yani iş kağıt üstünde bitmiyor gidip görmen gerek.İnternet kullanımı da metin tabanlı kullanım genelde. Haber siteleri, forumlar, arka planda fon müziği için youtube kullanımı gibi temel konular.
TN panel kodlama için pek tavsiye edilmiyor diğer okuduğum başlıklarda o yüzden bilenlere danışıyorum![]()
Samsung'un 4k tn paneli gayet başarılı 2 sene kullandım şuan da samsung 4k uh750 kullanıyorum. 2k ıps olsa da 600 tl lik monitör gibi görüntü veren monitörlerde var yani iş kağıt üstünde bitmiyor gidip görmen gerek.
Ben media markta çalışıyorum. Bahsettiğin modelin 1080p modeli ve ViewSonic'in çoğu modeli teşhirde var.Haklısınız gidip görmek isterim ancak hiçbir teknomarkette(teknosa,vatan,mediamarkt) ViewSonic'in ilgili modeli satılmıyor. Internet satışı var sadece.
Samsung modele de mediamarktta bakıcam en kısa zamanda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.