Samsung U28E590D vs ViewSonic VA2719-2K-Smhd

Eğer internetiniz de yeterli gelecekse 4K olan monitörü almak en mantıklısı.

İnternet kullanımı da metin tabanlı kullanım genelde. Haber siteleri, forumlar, arka planda fon müziği için youtube kullanımı gibi temel konular.

TN panel kodlama için pek tavsiye edilmiyor diğer okuduğum başlıklarda o yüzden bilenlere danışıyorum :)
Yanlış hatırlamıyorsam Samsung’un o modeli TN panel idi. Ben VA2719-2K-SMHD öneririm.

Evet. Aslında sorumun temeli de o. Kodlama için TN panel 4K mı tercih edilmeli IPS panel 2K mı?

İnternet kullanımı da metin tabanlı kullanım genelde. Haber siteleri, forumlar, arka planda fon müziği için youtube kullanımı gibi temel konular.

TN panel kodlama için pek tavsiye edilmiyor diğer okuduğum başlıklarda o yüzden bilenlere danışıyorum :)
Samsung'un 4k tn paneli gayet başarılı 2 sene kullandım şuan da samsung 4k uh750 kullanıyorum. 2k ıps olsa da 600 tl lik monitör gibi görüntü veren monitörlerde var yani iş kağıt üstünde bitmiyor gidip görmen gerek.

Samsung'un 4k tn paneli gayet başarılı 2 sene kullandım şuan da samsung 4k uh750 kullanıyorum. 2k ıps olsa da 600 tl lik monitör gibi görüntü veren monitörlerde var yani iş kağıt üstünde bitmiyor gidip görmen gerek.

Haklısınız gidip görmek isterim ancak hiçbir teknomarkette(teknosa,vatan,mediamarkt) ViewSonic'in ilgili modeli satılmıyor. Internet satışı var sadece.

Samsung modele de mediamarktta bakıcam en kısa zamanda

Haklısınız gidip görmek isterim ancak hiçbir teknomarkette(teknosa,vatan,mediamarkt) ViewSonic'in ilgili modeli satılmıyor. Internet satışı var sadece.

Samsung modele de mediamarktta bakıcam en kısa zamanda
Ben media markta çalışıyorum. Bahsettiğin modelin 1080p modeli ve ViewSonic'in çoğu modeli teşhirde var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı