Samsung Unpacked 2020

Kameraya kalitesiz demedim ama herneyse. Ayrıca piyasadaki en iyi kamera falan değil. Fotoğraf konusunda Huawei, video konusunda Apple bu kameradan daha üstün. Normal model 699-799 Plus model 999 Ultra model 1199-1249 dolar olsa alınabilirdi ama bu fiyatlar rakiplerine göre çok yüksek. Gerçekten alınabilir bir telefon değil.

Ayrıca piyasadaki en iyi kamera falan değil. Fotoğraf konusunda Huawei, video konusunda Apple bu kameradan daha üstün.
S10 serisi bile bu dediğin rakipler ile baş ediyor, bu yeni kamera Huawei 30 serisi ve Iphone 11 serisinden daha iyi olacak. Huawei P40 serisi ve Mate 40 ile, Iphone ise 12 serileriyle yeniden öne geçebilir. Video konusunda Samsung, Apple ile birlikte en iyi firmalardan. Bunda da video tarafında iyileştirmeler var.

Normal model 699-799 Plus model 999 Ultra model 1199-1249 dolar olsa alınabilirdi ama bu fiyatlar rakiplerine göre çok yüksek. Gerçekten alınabilir bir telefon değil.
Rakipleri çıkmadı daha hangi mantıkla rakiplerine göre daha pahalı diyorsun? P40 serisi ve Iphone 12 serisi daha ortada yok, bu ay ya da Mart ayında P40 serisi gelecek o zaman fiyatları karşılaştıracaksın, fiyatları da yurt dışında yaşayan birine göre gayet makul. S10 Plus geçen sene 1000$ idi, bu defa S20 aynı fiyattan satışta. S20 Plus 1200$, S20 Ultra 1400$ bu fiyatlar Fold modeline göre daha makul.

Bu telefon P40 ve iPhone 12 ile yarışamaz. Önce Mate 30 ve iPhone 11 ile yarışsın. Şahsen söyleyebilirim ki daha bu telefonlarla anca yarışır. Ayrıca kimse 2 yıl güncelleme alıp sonra çöp olacak bi telefona 1400 dolar vermez, vermemeli.

Bu telefon P40 ve iPhone 12 ile yarışamaz. Önce Mate 30 ve iPhone 11 ile yarışsın.
Sen kimsin, neye dayanarak yarışamaz diyorsun, Bu telefon zaten Mate 30 ve Iphone 11 serisinden daha iyi bir cihaz sen neyin kafasını yaşıyorsun, bilip bilmeden konuşuyorsun, daha P40 ve 12 serisi bile ne olduğu belli değil hangi mantıkla bunlarla yarışamaz diyorsun ya saçma sapan konuşma artık. 2 yıl güncelleme tüm Androidler için geçerli, güncelleme konusunda Apple kadar olamayacağı kesin, bu uzun yıllardır böyle. Güncelleme almadı diye de telefon kullanılamaz olmuyor, Iphone 12 serisi de bu cihazdan pahalı olacak ayrıca. O zaman onlar 2000$ olduğunda bir telefona bu kadar paralı verilir diyeceksin misin elbette hayır. Kendi ülke parana göre de 1400$ fazla deme, 1400 TL fiyatına almış gibi düşüneceksin mevzuyu, oradakiler senin paranı kullanmıyor.

Neden cöp olsun ki? Bir telefon, özellikle bu telefon Android isletim sistemine sahip ise neden cöp oluyor?
Android işletim sistemi ile alakası yok 4 yıl önce çıkan iPhone 7 hala çok fazla satılıyor ama 2 yıl önce çıkan S9 unutuldu. Anlatmak istediğim işte bu. 2 yıl geçtimi hem üretici hemde tüketici telefonun yüzüne bile bakmıyor.

Güncelleme almamasi bir sorun mu ki? Mis gibi ROM'lar var internette, gerekirse indirip kurabiliyorsun. Samsung tarafinda iki, bilemedin üc sene güncelleme aliyorsun. Bu zaten herkes tarafindan bilinen bir sey.

Ben ortalama 5 sene Galaxy S2 kullandim. Öyle iki senede cöp oldugu kismina pek katilmiyorum sahsen.

Sen neye dayanarak konuşuyorsun. Oraya 120Hz ekran 8K video 108Mp ekleyince mükemmel olmuyor. Daha telefonun testleri, deneyimleri çıkmamış her telefondan üstün kılıyorsun. Her şey kağıt üstündeki gibi olmuyor. Gerçek deneyim her zaman farklı oluyor. 2 yıl sonra unutalacak telefon için insanlar o kadar para niye versin. Telefonu aldığın zaman sadece o zamanda ne kadar iyi olduğu önemli değil ileride de ne kadar güçlü olduğu önemli. O telefonu alan adam 5 yıl kullanmak isteyecektir. Peki söyle ilk günkü performansı olacak mı?

S9 hala iyi telefon, güncelleme tarafında Custom ROM'lara da yöneliyorsun elin bağlı değil. S9 güncelleme almadı diye de kullanılamaz olmuyor hala taş gibi cihaz.

Sen neye dayanarak konuşuyorsun.
Ben kendi bilgime dayanarak konuşuyorum, Samsung yeni bir telefon çıkaracak ve kamera olarak eski rakiplerini geçemeyecek bunu düşünmek bile saçmalıktır, testler gelsin gözüne gözüne sokacağım hiç merak etme sen.

Daha telefonun testleri, deneyimleri çıkmamış her telefondan üstün kılıyorsun.
Madem öyle diyorsun neden S20 serisi P30 ve Iphone 11 serisiyle yarışamaz diyorsun o zaman şaka mısın, bilgisizce söylemlerini geride bırak.

Her şey kağıt üstündeki gibi olmuyor. Gerçek deneyim her zaman farklı oluyor. 2 yıl sonra unutulacak telefon için insanlar o kadar para niye versin.
Kağıt üzerindeki verilerden anlamıyorsun, bana gerçek deneyimden bahsetme. Alan alıyor sana ne, Android kullanıcıları 2 yıl sonra güncelleme almadıklarını bilmiyor mu, buna rağmen tercih ediyorlar, almadı diye telefon bozulacak mı? Bozulmuyor, adamlar güncellemelerin farkında.

Bu telefonlar rahatlıkla 5 yıl gider, Apple fanboyluğu yapıp bu telefonlar zamanla yavaşlayacak söylemlerini de bırak, Android eski Android değil şu çağ dışı safsatalarınızdan kurtulun.

Oraya 120Hz ekran 8K video 108 MP ekleyince mükemmel olmuyor.
Elma olunca da kaliteli olmuyor, aynı sensör Apple kullansa sesin çıkmaz. Ne de olsa fanboysun tarafsız düşünmek bünyene ters.

Son olarakta S20 serisinin Mate 30, P30 serisi ve 11 serisinden daha iyi kameraya sahip olmasından da doğal bir şey yok. Sonuç olarak bu telefon bunlardan sonra çıkan normal olarak bunlardan daha iyi performans verecek bir cihaz. S20 serisinin rakibi bu cihazlar değil P40 serisi ve Iphone 12 serisi olacak, Pixel yeni modelleri bir de. Onlarda kamera olarak geçer mi elbette geçebilir, daha önce yapmadıkları şeyler değil. Ne de olsa daha sonra tanıtılan modeller.

Son düzenleme:
Çağ dışı söylemler söylüyorsun, tarafsız düşünmek bünyene ters, bilgisiz gibi aşağılamalarla seviyeni ve bilgini belli ettin. Bir konuda tartışırken niye sakin olunmaz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…