Samsung ve Gigabyte SSD arasındaki fiyat farkına değer mi?

crazywhite

Kilopat
Daha fazla  
Dostlarım merhabalar. Şu linkteki Samsung SSD ile şu linkteki Gigabyte SSD arasındaki fiyat farkına değer mi? Ucuz SSD alıp ağzım yandığı için uzun vadede yarı yolda bırakmayacak bir SSD almak istiyorum. Lakin Gigabyte da uzun vadede sıkıntı çıkarmaz derseniz onu alıp geçmeyi düşünüyorum. Bana kalırsa fiyat farkı pek de azımsanacak kadar değil. Şimdiden teşekkür ederim.

Dostlarım merhabalar. Şu linkteki Samsung SSD ile şu linkteki Gigabyte SSD arasındaki fiyat farkına değer mi? Ucuz SSD alıp ağzım yandığı için uzun vadede yarı yolda bırakmayacak bir SSD almak istiyorum. Lakin Gigabyte da uzun vadede sıkıntı çıkarmaz derseniz onu alıp geçmeyi düşünüyorum. Bana kalırsa fiyat farkı pek de azımsanacak kadar değil. Şimdiden teşekkür ederim.

Sadece Samsung.

Hocam ikiside 500 liradan düşmüş bence fiyat farkı 15 lira gibi bir şey fakat samsung'un yazma hızı daha iyi gözüküyor.
Yazma hızı çok da önemli değil, bozulmasın yeter.
440 lira Samsung'a vereceğinize kadar 50 lira daha verip SanDisk Ultra 3D alın. En azından 500GB alanınız olur.
Birkaç yerde SanDisk önerilmediğini gördüm, kronik sorunlardan bahsediliyor, gerçi her SSD için bir sorundan bahsediliyor ama.

Birkaç yerde SanDisk önerilmediğini gördüm, kronik sorunlardan bahsediliyor, gerçi her SSD için bir sorundan bahsediliyor ama.

Sorunlu model önermem zaten :)
Ultra 3D güzel bir model, Plus gibi sorunlu değil. Bence bu dediğim çok daha mantıklı, 50 lira daha verip 2 kat depolama almak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı