Sweak Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 263 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 Telefonlardan çok anlamayan biri olarak bu soruyu soruyorum. Samsung telefona sahibim ve arka kamerası 64MP fakat iPhone 12MP ile nasıl daha kaliteli fotoğraf çekiyor bilmiyorum. Farklı özellikleri vb. var mı bilen biri? Varsa çok mutlu olurum.
Telefonlardan çok anlamayan biri olarak bu soruyu soruyorum. Samsung telefona sahibim ve arka kamerası 64MP fakat iPhone 12MP ile nasıl daha kaliteli fotoğraf çekiyor bilmiyorum. Farklı özellikleri vb. var mı bilen biri? Varsa çok mutlu olurum.
466728 Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 981 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #2 Sensör, lens ve hatta işlemci. Yapay zeka ile bile kaliteyi büyük oranda arttırabilirsiniz.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.969 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #3 MP tek başına kamera performansını etkilemez. Kamera yazılımı, sensör, lens, ISP gibi pek çok fark var.
MP tek başına kamera performansını etkilemez. Kamera yazılımı, sensör, lens, ISP gibi pek çok fark var.