yıldızi Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 12:23 #1 Merhaba. 2 hafta önce Samsung cihazımı satıp IPhone'ye geçtim. Ama sonra da fark ettim ki birkaç önemli belgem varmış. Ve bunlar Samsung Could'da yedekli. Şu an onları iOS'a veya PC'ye aktarabilir miyim?
Merhaba. 2 hafta önce Samsung cihazımı satıp IPhone'ye geçtim. Ama sonra da fark ettim ki birkaç önemli belgem varmış. Ve bunlar Samsung Could'da yedekli. Şu an onları iOS'a veya PC'ye aktarabilir miyim?
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.228 Çözümler 49 Yer Adana Pazartesi 16:20 #2 Bu siteden giriş yapıp belgeleri bilgisayarınıza indirebilirsiniz diye biliyorum. Samsung Cloud Artı 0 Eksi
KS KS yıldızi Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:53 #3 Ewmirk1 dedi: Bu siteden giriş yapıp belgeleri bilgisayarınıza indirebilirsiniz diye biliyorum. Samsung Cloud Genişletmek için tıkla... Yok hocam indirilmiyor Artı 0 Eksi
Ewmirk1 dedi: Bu siteden giriş yapıp belgeleri bilgisayarınıza indirebilirsiniz diye biliyorum. Samsung Cloud Genişletmek için tıkla... Yok hocam indirilmiyor