Samsung Viewfinity S6 monitör alınır mı?

Yer
Mother Adana
Daha fazla  
Amaç RPG ve Souls-like gibi singleplayer oyun. Bunun için yeterli değil alınmaz derseniz başka bir monitöre geçmeyeceğim. Şimdiki sistemle devam edeceğim.

bu fiyata 100 hz alınmaz daha iyi monitörler var bu fiyata isterseniz bi tane önerebilirim
ekran kartınız nedir acaba
Hocam bu monitörde kalalım. Bir indirim kuponu ve hediye durumu var. Ben bu monitörün ne olduğunu bileyim önce. Hz dışında takıldığınız konular varsa onları da değerlendirirseniz sevinirim.

Bir kere 5 ms çok fazla indirim kuponu ile birlikte ne kadara alacağını söyleyebilir misiniz en azında iş görür düzgün bir marka bakalım Samsung kaliteli bir marka ama özellikleri düşük.

ve 2k sizin için önemlimi onu sormayı unuttum 1080 p yeterlimi sizin için

Bir kere 5 ms çok fazla indirim kuponu ile birlikte ne kadara alacağını söyleyebilir misiniz en azında iş görür düzgün bir marka bakalım Samsung kaliteli bir marka ama özellikleri düşük.

ve 2k sizin için önemlimi onu sormayı unuttum 1080 p yeterlimi sizin için
1080p bir monitörüm olduğu için şuanlık başka bir monitör düşünmüyorum. Bu monitörün bize maliyeti 5 - 5,5 bin lira gibi olacak arkadaşımın çalıştığı yerle alakalı bir durum, netleşmedi. Ben monitörü anlamaya çalışıyorum ama bu monitör daha çok yazılım tasarım için üretilmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı