Samsung vs Huawei akıllı saat

Makaleler
2
Daha fazla  
Kafamda şu an belli bir model yok fakat Huawei saatlerin tek şarjda kullanım süresinin uzun olması beni cezbetmiyor değil. Öte yandan Samsung ekosistemine sahip olduğum için de Samsung'un saatlerinden almak mantıklı geliyor. Sizin bu konuda söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Ekosistem olarak bence en iyisi Huawei ama şu an sende hiç Huawei cihaz yok ise Samsung tercih edebilirsin ama yine de fiyat performans olarak Huawei derim.

Huawei saatler tüm işletim sistemlerine ve ekosistemlere uyumlu. Kullanırken bir sorun çıkarmaz. Ayrıca tasarımı ve özellikleri çok iyi. Bir lüks/klasik akıllı saat tercih ediyorsanız Huawei Watch GT serisi size uygun olabilir.

Ben Samsung tercih ederdim SmartThings, modlar ve rutinler uyumu için ama Huawei Band 8 kullanıyorum yine de keşke bekleyip Samsung alsaydım diyorum.
Gakaxy Watch fit 3

Dosya Ekleri

• 20241029_134153.jpg
    131,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 20241029_134205.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 41
Bir yakınım Samsung S21, Samsung'un son çıkan saati Watch 7 galiba bide Samsung'un kulaklığı Buds Fe kullanıyor bu ekosistem o kadar işine yarıyor ki. Telefonu yanında değil direk saate gidiyor açıyor konuşuyor. Kulaklığın kapağını açıyor kulaklık bağlanıyor telefona. Bu ekosistemin mükemmelliği bir kenara bırakırsak Samsung'un saati de gayet uzun gidiyor, yani her gün şarja takmazsınız da 2 hafta bir pazar akşamları şarja takar sabah kolunuza takarsınız. Şarj konusunu önemsemeyin.

Benim de telefon, tablet ve kulaklığım Samsung da birkaç yerde "saatlerinin şarjı 2 günde bitiyor" şeklinde yorumlar gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…