Samsung vs iPhone

Bütçe
30000
Hocam ben yurt içi tercih ederdim ama yurt dışı alacağınız cihazların ikisi de amiral gemisi segment ikisi de üzmez bir de iPhone kullanmış olayım ya da uzun zamandır iPhone kullanıyorum derseniz iPhone alın yok Android seviyorum özgürüm istediğim gibi müzik indirebiliyorum iPhone alışmakta zor olur derseniz Samsung alın.
İphone en son 5s kullandım. Çok severdim o tasarımı. Benim için en önemli etken kamera ama. Yıllardır sürünüyoruz kötü kameralı telefonlarla.
 
iPhone en son 5S kullandım. Çok severdim o tasarımı. Benim için en önemli etken kamera ama. Yıllardır sürünüyoruz kötü kameralı telefonlarla.

Benim 6S Plus'ımın kamerası annemin S7 ve babamın eski Mi 10t'sinin kamerasından daha iyi gibi geliyor gözüme.
 
15 pro ile karşilaştırmalarda hep samsung kamerası daha iyi denmiş. Bir de İphone kaydı sıkıntı ama samsunga olabiliyor.


Biliyorum. Aslında onu bile yaptırmayabilirim. 4 ay ikinci bir telefon taşırım.
Samsung kamerasi daha iyi ama sonradan yapilan yapay zeka duzenlemesinde begenmeyenler cok oluyor, iPhone daha az fotografla oynadigi icin bir tik daha dogal.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı