Samsung vs iPhone

Faysall

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler. Yeni telefon alacağım şu anda aktif olarak Redmi 12 kullanıyorum ve 2 telefon arasında kaldım. 25 Ultra mi alsam yoksa iPhone 16 Pro Max mi? Takım çevrem S25u al diyor. Kararsız kaldım bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Bu iki konu yıllardır tartışılan bir konu, videoları dahil var izlemeni tavsiye ederim, ben S24 Ultra kullanıyorum bir daha olsa S25Ultra alırım. Ancak benim yaşantım ve kullandığım cihazlar yıllardır entegre oldugu için. Tavsiyem karşılaştırma videolarını izlemen ve kendine göre karar vermen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki telefonda kendi çerçevesinde zirve kağıt üstündeki verilere bakacak olursam S25 Ultra kazanır. Kamera performansı ve düşük ışık video kayıt, gibi detaylara bakacak olursak. İnsanlar kararsız. Hız ve yazılım ikisi de çok iyi donma kasma gibi sıkıntılar tarih öncesinde kaldılar. Onun haricinde Xiaomi Ultra serisi cihazlarda güzel yazılımı hala düzeltemediler ama. Honor Magic 7 Pro'da alınabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisini de kullanmış birisi olarak 16 pro max öneririm ama S25U 512GB versiyonu şu an 70 bine resmi satıcılarda bulunabiliyor, fiyatları baya düştü. 16 Pro max ise 256 GB'lığı 98 bin lira falandı. Aradaki fark makası çok açıldı. 16 Pro max kamera, mikrofon ve hoparlör kalitesi, batarya performansı olarak önde ama bu önde olduğu yanları için ekstra 30 bin lira vermeye değmez. S25U ile Androidden devam edebilirsin.

S25 Ultra kullanıyorum. Bu konu tamamen hangi işletim sistemi istediğinize bağlı. Yıllardır iOS kullanan biriyseniz iPhone devam edebilirsiniz. Android kullanan biriyseniz ve Android'in özgürlüğüne alışmışsanız iPhone geçerek kendinizi kısıtlamak çok saçma olur.

S25'u ile iPhone 16 PM arasında kamera açısından çok az Samsung önde, performans olarak neredeyse eşit aradaki farkı anlamazsınız. İkisi de kusursuz cihazlar. Ben mesela Samsung'taki yapayzekayı sık sık kullanıyorum ve bunun IPhone'da olmaması bir eksi. Bir de Android'deki özgürlüğü sevdiğimden IPhone'a geçiş yapamıyorum.

Samsung, S23 Ultra'dan beri çıkardığı en tepe cihazlara bir işlemci güncellemesi hariç pek bir şey yapmıyor. AI ve S25U'daki yansımasız ekran haricinde pek bir ilerlemesi yok. Bu iki cihaz yerine Xiaomi 15 Ultra tavsiye ederim. Ha, illa ki bu iki cihaz arasından seçim istiyorsan S25 Ultra çok daha iyi bir tercih olacaktır.

16 pro max alin, S25U kotulenecek bir cihaz degil ama isletim sistemi ve teknik servis konusundan iPhone kesinlikle daha onde, fp acisindan da S25U.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…