Samsung Watch 4 Classic'e SIM takılır mı?

Utkuilker

Decapat
Daha fazla  
Samsung Galaxy Watch 4 classic modelini SIM takabiliyor muyuz?

Takılmıyor Tel'e bağlıysa arama ve mesaj atılıyor.

Peki e SIM özelliği olmayan bir modelde uzaktan telefonsuz arama yapma falan yapamaz mıyız?

Saat ve telefon internete bağlı oldukça birbiriyle arama paylaşabiliyor olması lazım. Bunun için özel bir ayar vardı galiba.

Saat ve telefon internete bağlı oldukça birbiriyle arama paylaşabiliyor olması lazım. Bunun için özel bir ayar vardı galiba.

Evet o özelliği kullanıyorum ama her zaman bağlı olmuyor saat internete bir de uzaktan bağlantı yapsa bile telefon edemiyorum.

Evet o özelliği kullanıyorum ama her zaman bağlı olmuyor saat internete bir de uzaktan bağlantı yapsa bile telefon edemiyorum.
O zaman Bluetooth ile bağlı kalmanız gerekir maalesef. LTE desteği için özel bir nedeniniz yoksa telefonunuzu yanınızda taşımanız daha kolay olur bence.

Anladım peki Samsung Watch 4 için önerbileceğiniz uygulamalar var mıdır APK ile kurulan.

O zaman Bluetooth ile bağlı kalmanız gerekir maalesef. LTE desteği için özel bir nedeniniz yoksa telefonunuzu yanınızda taşımanız daha kolay olur bence.

Anladım peki Samsung Watch 4 için önerbileceğiniz uygulamalar var mıdır APK ile kurulan.

Çünkü APK ile kurulan uygulamalar her zman uyumlu olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…