Samsung Watch 4 Classic'e SIM takılır mı?

Yok oyun gibi veya günlük uygulamalar.
APK olarak sadece Pixel Watch'taki Google arayüzlerini indirmiştim. Play Store'deki günlük uygulamalar yeterli gibi gözüküyor. Oyun açısından APK olarak sunulan çok oyun olacağını düşünmüyorum. Zaten APK olarak yüklemek için WiFi debugging gibi özellikleri kullanıyorsunuz, harcayacağınız zamana değmez.

APK olarak sadece pixel Watch'taki Google arayüzlerini indirmiştim. Play Store'deki günlük uygulamalar yeterli gibi gözüküyor. Oyun açısından APK olarak sunulan çok oyun olacağını düşünmüyorum. Zaten APK olarak yüklemek için Wi-Fi debugging gibi özellikleri kullanıyorsunuz, harcayacağınız zamana değmez.

Anladım iyi akşamlar dilerim.

Screenshot_20231222_212920_Call & text on other devices.jpg

Screenshot_20231222_213150_Galaxy Watch4 Manager.jpg

Görsellerdeki ayarı açık tutmalı, saatiniz ve telefonunuzu ağa bağlı tutmalısınız.
Bluetooth şart değil.

Bu şekilde fizana da gitseniz ağa bağlı oldukça arama yapabilirsiniz.

eSIM modeli yanlış bilmiyorsam ülkemizde yok. Doğrudan SIM takılan bir modeli de bulunmuyor.

Eki Görüntüle 2061628
Eki Görüntüle 2061629
Görsellerdeki ayarı açık tutmalı, saatiniz ve telefonunuzu ağa bağlı tutmalısınız.
Bluetooth şart değil.

eSIM modeli yanlış bilmiyorsam ülkemizde yok. Doğrudan SIM takılan bir modeli de bulunmuyor.

Tamamdır sağ olun size bir şey soracağım burada Xbox'la alakalı bir sıkıntım var burada halledebilir miyiz yoksa yeni bir konu mu açmam lazım?

Eki Görüntüle 2061628
Eki Görüntüle 2061629
Bluetooth şart değil.

Evet bir de bu özelliği kullanıyorum sağ olun bilgi için tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı