DFWEmirhan Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #1 Evet, 6.000 TL vermeye değer mi? Samsung Galaxy Watch 6 44mm Gümüş Akıllı Saat - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Watch 6 44mm Gümüş Akıllı Saat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Evet, 6.000 TL vermeye değer mi? Samsung Galaxy Watch 6 44mm Gümüş Akıllı Saat - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Watch 6 44mm Gümüş Akıllı Saat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.526 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer Ankara Türkiye 22 Eylül 2023 #2 DFWEmirhan dedi: Evet, 6.000 TL vermeye değer mi? Samsung Galaxy Watch 6 44mm Gümüş Akıllı Saat - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Watch 6 44mm Gümüş Akıllı Saat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Değmez bir yerden sonra profesyonel sporcu değilsen bakacağın tekşey adım sayar olur. Aksesuar olarak güzel dursada bence gereksiz pahalı birşey.
DFWEmirhan dedi: Evet, 6.000 TL vermeye değer mi? Samsung Galaxy Watch 6 44mm Gümüş Akıllı Saat - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Watch 6 44mm Gümüş Akıllı Saat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Değmez bir yerden sonra profesyonel sporcu değilsen bakacağın tekşey adım sayar olur. Aksesuar olarak güzel dursada bence gereksiz pahalı birşey.
DFWEmirhan Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 Patrick_Yıldız dedi: Değmez bir yerden sonra profesyonel sporcu değilsen bakacağın tekşey adım sayar olur. Aksesuar olarak güzel dursada bence gereksiz pahalı bir şey. Genişletmek için tıkla... Akıllı saati uzun zaman kullanmayı planlıyorum ama Watch 4 clasic var 3K bandında artık eski gibi.
Patrick_Yıldız dedi: Değmez bir yerden sonra profesyonel sporcu değilsen bakacağın tekşey adım sayar olur. Aksesuar olarak güzel dursada bence gereksiz pahalı bir şey. Genişletmek için tıkla... Akıllı saati uzun zaman kullanmayı planlıyorum ama Watch 4 clasic var 3K bandında artık eski gibi.
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.526 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer Ankara Türkiye 23 Eylül 2023 #4 DFWEmirhan dedi: Akıllı saati uzun zaman kullanmayı planlıyorum ama Watch 4 clasic var 3K bandında artık eski gibi. Genişletmek için tıkla... Bu sana bağlı bence gereksiz masraf gibi
DFWEmirhan dedi: Akıllı saati uzun zaman kullanmayı planlıyorum ama Watch 4 clasic var 3K bandında artık eski gibi. Genişletmek için tıkla... Bu sana bağlı bence gereksiz masraf gibi