MuSu7 Femtopat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Samsung Watch almayı düşünüyorum, sensörleri nasıl? Doğruya yakın değerler veriyor mu? Kullanan arkadaşlar önerir mi?
Samsung Watch almayı düşünüyorum, sensörleri nasıl? Doğruya yakın değerler veriyor mu? Kullanan arkadaşlar önerir mi?
sempiller Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5 12400F / MSI RTX 3060 X2 VENTUS / MSI H610M-G PRO / GSKILL RIPJAWS 8X2 RAM / Samsung 980 1TB SSD / Razer Ornata V3X / Razer Deathadder essentials / HyperX Cloud StingerCore Kulaklık / Asus 165hz Mönitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2024 #2 Alınır, öğrenciyseniz telefonlar toplanmadan önce bluetooth ile wifi paylaşmayı açın ve istediğiniz yerlere girin. Pil konusunda 4 saate kadar rahat dayanır, hangi uygulamaya baktığınıza bağlı.
Alınır, öğrenciyseniz telefonlar toplanmadan önce bluetooth ile wifi paylaşmayı açın ve istediğiniz yerlere girin. Pil konusunda 4 saate kadar rahat dayanır, hangi uygulamaya baktığınıza bağlı.
MuSu7 Femtopat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 Pili sorun değil benim için. Bilek hareketlerini algılıyor mu, bir de Google haritalar verimli çalışıyor mu?
Pili sorun değil benim için. Bilek hareketlerini algılıyor mu, bir de Google haritalar verimli çalışıyor mu?