Samsung Watch 6 Classic alınır mı?

Berkay_00

Hectopat
Yeni çıkan Watch 6 serisinin Classic modelini geçen gün MediaMarkt'ta görmüştüm ve Watch 5 düşünürken tasarım olsun, büyüklük olsun, kordonu vs. her şeyiyle çok hoşuma gitti. İnternette de Media Markt uygulamasında aynı fiyata buldum. Eğer diğer saatler ile arasında çok fazla bir eksiklik olmazsa almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir?

Dosya Ekleri

• IMG_20230819_151250_268.jpg
    IMG_20230819_151250_268.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 595
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkan Watch 6 serisinin classic modelini geçen gün MediaMarkt'ta görmüştüm ve Watch 5 düşünürken tasarım olsun, büyüklük olsun, kordonu vs. her şeyiyle çok hoşuma gitti. İnternette de Media Markt uygulamasında aynı fiyata buldum. Eğer diğer saatler ile arasında çok fazla bir eksiklik olmazsa almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir?

Ben de bir ara bir hevesle bir akıllı saat aldım ama aslında çok da gerekli olmadığını fark ettim eğer işinize gerçekten yarayacaksa ve spor vs. yapıyorsanız alın bence.

Ben de bir ara bir hevesle bir akıllı saat aldım ama aslında çok da gerekli olmadığını fark ettim eğer işinize gerçekten yarayacaksa ve spor vs. yapıyorsanız alın bence.

Yani bu yıl 12ye geçiyorum ve staj var 9 aya yakın. Asgari ücretin %30u maaş gelecekmiş. O yüzden bakıyordum ben de. Ev ihtiyaçları dışında kalan miktarla da 3 5 birşey almak istiyorum.

Alınır saat güzel de 1-2 hafta sonra neredeyse hiçbir özelliğini kullanmayacaksın haberin olsun :D

7500 lira buna vermek yerine 2k ya çok rahat temiz galaxy watch 4 classic bulursun.
Hemen hemen aynı saat zaten, araştırmanı öneririm.

Eğer diğer saatler ile arasında çok fazla bir eksiklik olmazsa almayı düşünüyorum.
Hiçbir eksiyi yok hatta fazlası var saat güzel o konuda için rahat olsun.

Alınır saat güzel de 1-2 hafta sonra neredeyse hiçbir özelliğini kullanmayacaksın haberin olsun :D

7500 lira buna vermek yerine 2K ya çok rahat temiz Galaxy Watch 4 classic bulursun.
Hemen hemen aynı saat zaten, araştırmanı öneririm.

Hiçbir eksiyi yok hatta fazlası var saat güzel o konuda için rahat olsun.

4'lerin güncelleme alması yakın zamanda bitecekmiş galiba. Ama yine de sağ olun aklımda bulundurayım.

Mesela masaüstü bilgisayarınız falan varsa onu güçlendirin derim bu parayla.
Laptop var maalesef. M2 ve hdd portlarını doldurdum

Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum, almadan önce akıllı saatim yoktu, gayet güzel bir cihaz, döner çerçeve kullanışlı, pili iki günü tam çıkarmıyor, Samsung sadece daha büyük pil kullanmalıydı.

Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum, almadan önce akıllı saatim yoktu, gayet güzel bir cihaz, döner çerçeve kullanışlı, pili iki günü tam çıkarmıyor, Samsung sadece daha büyük pil kullanmalıydı.
Evet katılıyorum. Watch 5 prolarınki iyi ama onlar da aşırı büyük ekranı var. 6ya en azından bi 550mah koysalarmış daha iyi olurmuş

Evet katılıyorum. Watch 5 prolarınki iyi ama onlar da aşırı büyük ekranı var. 6ya en azından bir 550mAh koysalarmış daha iyi olurmuş.

Evet bataryası çok iyi ancak ekran siyah bir çemberin içinde duruyor, o özelliği beni uzaklaştırmıştı. Diğer yandan 500mAh olsa iki günü pek çok kişi için rahat çıkarırmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı