Samsung Watch 6 vs Watch 7

piyanist34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, S25 Ultra telefona akilli saat almak istiyorum. Guncel olarak Watch 7 var. Ama bazı sitelerde Watch 7 modellerinde ters kablosuz şarj yok diyor kimisi var diyor. Eger yoksa Watch 6 alsam aralarinda bir fark var mı?

Sorunun cevabı: Watch 7 modeli sensörün yapısı gereği ters kablosuz desteklemiyor.

Deneyim: Watch 5 44mm kullanıcısı olarak yazıyorum. S23 cihazımın ters kablosuz şarjını saati şarj etmek için 2.5 yıllık süre içinde toplasan 5-6 kere kullanmışımdır. Çünkü hem sabit tutması zor, hem telefon çok ısınıyor, hem de saati %10 şarj edeceğim diye %15 telefonun şarjını bitiriyorum. Çok acil spor yapacağın durumlar dışında eksikliğini hissetmeyeceğin bir özellik.

Yaptığım ayarlarla aktif kullanımda Watch 5'in şarjı 2.5 - 3 gün arası gidiyor zaten. 3 günde bir şarja takıyorum, işlem tamam. :)

Tavsiyem: Watch 7 ucuza getirebilirsen eğer, Watch 7 al. Denk getiremezsen hangisi ucuzsa onu al. Aralarında bariz bir fark yok zaten.

sorunun cevabı: Watch 7 modeli sensörün yapısı gereği ters kablosuz desteklemiyor.

deneyim: Watch 5 44mm kullanıcısı olarak yazıyorum. S23 cihazımın ters kablosuz şarjını saati şarj etmek için 2.5 yıllık süre içinde toplasan 5-6 kere kullanmışımdır. Çünkü hem sabit tutması zor, hem telefon çok ısınıyor, hem de saati %10 şarj edeceğim diye %15 telefonun şarjını bitiriyorum. Çok acil spor yapacağın durumlar dışında eksikliğini hissetmeyeceğin bir özellik.

Yaptığım ayarlarla aktif kullanımda Watch 5'in şarjı 2.5 - 3 gün arası gidiyor zaten. 3 günde bir şarja takıyorum, işlem tamam. :)

tavsiyem: Watch 7 ucuza getirebilirsen eğer, Watch 7 al. Denk getiremezsen hangisi ucuzsa onu al. Aralarında bariz bir fark yok zaten.

Şu anda Watch 7 internette en uygun 6 bin TL 6 taksit.
Watch 6 ise 5 bin TL 6 taksit.

Saatlere Type-C gibi giris yapsalardi kablosuz şarj aramazdim. Çünkü her yerde o şarj aparatini bulamazsin.

Agir şarj ediyorsa zaten çok da gerek yok.

Watch 7 daha mantikli.

Watch 6 Classic baktim. Tipi hosuma gitmesede o bleezer mi ne o hosuma gitti.

Oyle tansiyon EKG falan surekli aktif olmasina gerek yok. WhatsApp sesli mesaj olayi GPS olayi bir de saatten telefonun kamerasini yonlendirme olayi daha cok aktif kullanirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı