Samsung Watch 7 alınır mı?

Lakayra

Hectopat
Samsung telefon kullanıyorum yakın zamanda bir akıllı saat almayı düşünüyorum, Watch 7 ve Watch 6 Classic modelleri arasında kaldım. Arada yaklaşık 3 bin TL gibi bir fark var. Tabii işlemci, Wi-Fi, GPS ve depolma gibi farklar da var. Watch 6 Classic almak için düşünmemin sebebi 1 yılı doldurmuş olması.
Sizce hangisi alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben birkaç hafta önce watch 6 classic aldım. Dışındaki kısmın çevrilebiliyor olması çok faydalı oldu tahmin ettiğimden. Ses açıp kapamada olsun veya elinle ekrana dokunamaycak durumdaysan (yağlı,ıslak vs) orayı kullanabilmek büyük nimet. gayet memnunum bir sorun yaşamadım.

Ben birkaç hafta önce Watch 6 Classic aldım. Dışındaki kısmın çevrilebiliyor olması çok faydalı oldu tahmin ettiğimden. Ses açıp kapamada olsun veya elinle ekrana dokunamaycak durumdaysan (yağlı, ıslak vs) orayı kullanabilmek büyük nimet. Gayet memnunum bir sorun yaşamadım.

Hocam depolama sıkıntı yaşatıyor mu? Ne kadar fiyata aldınız cevaplarsanız sevinirim.

amazondan aldım 5450 tl gibi bir fiyata. depolama sorunu hiç yaşamadım çünkü bir tek whatsapp ve spotify yükledim sürekli kullanacağım bir şey olarak değil de toplu taşımada müzikleri değiştirmek gelen bildirimleri görmek için vs kullanıyorum.

Hocam, işlemci, depolama ve batarya performansı istiyorsanız, özellikle APK kurmak istiyorsanız, Watch 7 bence en mantıklısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı