Samsung Watch 7 alınır mı?

enesm06

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Watch 7 almayı düşünüyorum ancak fiyatı biraz fazla geldiğinden dolayı 6 Classic alacağım sanırım. Watch 7 yakın zamanda fiyat olarak düşer mi yoksa 6 Classic mi alayım? Ayrıca ölçüm olarak birbirlerinden büyük farklar var mıdır? Bilgisi, ilgisi alakası olanlar cevaplayabilirse sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Watch 7 almayı düşünüyorum ancak fiyatı biraz fazla geldiğinden dolayı 6 classic alacağım sanırım. Watch 7 yakın zamanda fiyat olarak düşer mi yoksa 6 classic mi alayım? Ayrıca ölçüm olarak birbirlerinden büyük farklar var mıdır? Bilgisi, ilgisi alakası olanlar cevaplayabilirse sevinirim teşekkürler.

7 al hocam işlemci olarak 2 kat daha güçlü. Arayüzde drop çok daha az.

7 estetik olarak daha iyi olmasa da depolamayı 2 kata kadar çıkarıyor ve işlemcisi daha güçlü. 6'da artı olarak daha estetik bir yapısı var. Tercih size kalmış ama 6'da işinizi görür bence.

Daha sportif bir saat almak istiyorsanız Watch 7 iyidir.
Watch 6 serisine göre teknik olarak kağıt üstünde %300 daha güçlü.
Ama daha klas duran bir saat almak istiyorsanız benim de yaptığım gibi 6 classic modeline yönelebilirsiniz.
Adım sayar ne bileyim diğer ölçünlerin doğruluğunu test edebildiniz mi peki?

7 al hocam işlemci olarak 2 kat daha güçlü. Arayüzde drop çok daha az.
Teşekkür ederim.
7 estetik olarak daha iyi olmasa da depolamayı 2 kata kadar çıkarıyor ve işlemcisi daha güçlü. 6'da artı olarak daha estetik bir yapısı var. Tercih size kalmış ama 6'da işinizi görür bence.
Teşekkür ederim.

Hocam, Watch 7'nin işlemcisi mükemmel, ayrıca depolaması da gayet yeterli. Özellikle APK falan kuracaksanız işinize yarar. Diğer özellikleri zaten Watch 6 Classic ile aynı sayılır. Tabii sizin için donanım mı, görünümü mü daha önemli, buna karar vermeniz gerek.

Hocam, Watch 7'nin işlemcisi mükemmel, ayrıca depolaması da gayet yeterli. Özellikle APK falan kuracaksanız işinize yarar. Diğer özellikleri zaten Watch 6 Classic ile aynı sayılır. Tabii sizin için donanım mı, görünümü mü daha önemli, buna karar vermeniz gerek.
Görünüm+ sağlık ve diğer ölçümlerin vs doğruluğu önemli, ayrıca sanıyorum saat üzerinden oyun gibi şeyler yüklemem veya yükleyeceksem hesap makinesi, spotify gibi şeyler olur. Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım

Görünüm+ sağlık ve diğer ölçümlerin vs doğruluğu önemli, ayrıca sanıyorum saat üzerinden oyun gibi şeyler yüklemem veya yükleyeceksem hesap makinesi, Spotify gibi şeyler olur. Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım.

Sağlık açısından pek farkları yok, donanımada ihtiyacınız yoksa Watch 6 Classic almanız daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı