Samsung Watch 7 vs Apple Watch 7 series vs Huawei Watch GT5 Pro

Sumoy

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar akıllı saat arıyorum telefonum Samsung marka. Şu anlık Samsung Watch 7 44 mm bakıyorum ama Apple Watch 7 serisi de çok hoşuma gidiyor ama telefonum Samsung olduğu için uymuyor. Samsung Watch 7'nin ile Apple Watch 7'nin arasında çok bir fark var mı onu sormak istedim. Bu arada başka markalar da önerebilirsiniz Samsung'a uyan Huawei'lere baktım şarjı çok iyi gidiyor ama tasarım olarak sevmedim ve Samsung ve Apple kadar özelliğinin olmadığı öğrendim. Bütçem 10 bin TL güzel bir şey önerirseniz çok sevinirim tekrardan iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Merhaba Samsung marka telefon kullanıyorsunuz Apple cihazları doğrudan elemenizi tavsiye ediyorum özellikle 10.000 lira gibi yüksek bir bütçeye çıktığınızda telefonunuzla aynı marka ürünleri kullanmak ya da en azından Android'ya da iOS tabanlarına sadık kalmak saatten alacağınız performansı daha verimli kılar Huawei konusunda ben Samsung Watch 6 annemde ise Huawei GT 4 modeli vardı batarya performansı iyi olsa bile yalnızca sağlık takibi yapmayacaksanız hiç gerekli değil. Yalnızca mesajları okumak ve arama cevaplamak için o paraları vermenize gerek yok.

Apple cihaz kullanmadım ancak fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

Telefonunuzun Samsung olduğunu göz önünde bulundurarak batarya performansının da iyi olduğunu düşündüğüm için Samsung Watch 6 veya Watch 6 Classic önerebilirim.
Ancak bu ayın 22'sinde Samsung'un yeni lansmanı düzenleyecek ve bu yılki ürünlerini tanıtacak yerinizde olsam bu yıl yeni bir Watch serisinden bir cihaz gelip gelmeyeceğini beklerdim nitekim şu anda ben de Amazon'dan aldığım saatim arızalı olduğu için iade etmiştim ve tekrar satın almak yerine bu lansmanı bekliyorum size de tavsiye ederim.

Cevabın için teşekkür ederim.

Apple cihazlar uyum sağlamaz. Hem fonksiyonu çok olsun gemde uyumlu olsun dersen en uygunu Watch 7.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…