Samsung Watch 7 vs Huawei GT5

Hocam sadece ekosistem bazında bakmayın.
Watch 7 akıllı saatler arasında bu paraya alınabilecek en iyisi sayılabilir, Huawei ile karşılaştırmak mantıklı değil Wear OS saatler ile karşılaştırmak mantıklı, Huawei GT5'in şahsen akıllı bileklikten pek bir farkı yok, saat görünümde akıllı bileklik sadece.

Ömür konusu nasıldır? Watch 6 kasmaya başlamış diye okudum forumlarda. Bu da 1 2 yıla öyle olacaksa almaya değmez. Kolumdaki Mi Band 4'ü ilk çıktığı günden beri kullanıyorum sorunsuz. Tabii ki arada çooook fark var ama en azından 4 5 yıl götürmesi lazım bu iki saatin beni.

Ömür konusu nasıldır? Watch 6 kasmaya başlamış diye okudum forumlarda. Bu da 1 2 yıla öyle olacaksa almaya değmez. Kolumdaki Mi Band 4'ü ilk çıktığı günden beri kullanıyorum sorunsuz. Tabii ki arada çooook fark var ama en azından 4 5 yıl götürmesi lazım bu iki saatin beni.

Hocam saati birkaç saat hiç uyandırmazsanız bazı animasyonları sanırım önbellekten siliyor ve eğer ekranı açıp hızlıca kaydırırsanız animasyonlar ilk seferinde takılıyor, ancak ikinci seferde herhangi bir kasma yapmıyor.

Hocam saati birkaç saat hiç uyandırmazsanız bazı animasyonları sanırım önbellekten siliyor ve eğer ekranı açıp hızlıca kaydırırsanız animasyonlar ilk seferinde takılıyor, ancak ikinci seferde herhangi bir kasma yapmıyor.
Şu anda 7K değer mi onun sorgusundayım. GT5'i saldım şu anlık onun yerine Huawei fit 3'e geri döndüm. Sanırım F/P olarak aklıma en çok o yatıyor çünkü Watch 7'nin hayatımı değiştirecek bir özelliğini bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı